Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nismo ni mi znali da zivimo pored takvih monstruma
ove price pricajte djeci od 3 do 5 godina svi ste vi predvidjeli srebrenicu ali niste uradili nista da je sprijecite
Nije ga za hvaliti, ali fin kompleks ovako iz vazduha.
Ova dva advokata nece vise nikada uzeti ni jedan pradmet da nekoga brane. Ovo ce im biti dovoljno.
Bili ste upoznati da je Srebrenica prodana i mogli ste sprijeciti genocid!Treba osuditi onog sto je Ratku naredio da izvrsi zlocin potom genocid.Zato se sve i zataskava??!!Samo lud i udaren covjek moze pomisliti da je to Ratko M. sam uradio!!!
Holandija lopove
Pa oni to mogu uvijek
Jedine koje treba tuziti za neodgovorno ponasanje su Bill Clinton i Alija Izetbegovic
Da ne zaboravimo i njihove srpske partnere...iako su naši, počinili su zločin za pare...opet ne u moje ime. Pokušali su da uprljaju 5 godina borbe za opstanak, ne zaslužuju ništa nego da budu u društvu Alije i Klintona...znači dno...naravno, mislim na medijske partnere navedenih, Škorpione i sličnu mafiašku strukturu, koja je na žalost naše narodnosti.
@neednolog kakvi skorpioni.. doslo par likova u uniformama..i snimili se kako ubijaju.. sve je ono iscenirano.. srebrenicane su pobili oni diverzanti rs-a .. a u diverzantskoj jedinici svega i svacega..muslimani.. hrvati..srbi.. slovenci...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako nije niko mogao predvidjeti?Iako nisam puno ni pametan ni obrazovan znao sam da se u BiH mogu dogoditi užasni zločini jer su se događali ne jednom već puno puta i gori od zločina u Srebrenici ali su se pred tom istinom zatvarale oči.
srebrenica je bila zasticena zona i demilitarizirana zona , a vi ste ih pustili unutra..imali ste duznost zvati pomoc ako niste mogli sami ali niste..krivi ste
Sta je ko radio to su svi sudovi u svijetu dokazali..
Треба им вјероват, нису ратовали 300 година,а Хитлеру се предали преко ноћи
PA trebala je Holandija malo pratiti srpske medije 1985-1995 koji su prizivali, pomagali i slavili genocid nad hravtima, bošnjacima i albancima !! ZAtim je holandski ambsador mogao pratiti i izvedbe beogradskih pozorišta u tom periodu pa se prosjedititi iste retorige, organizacije, medijskij metoda i genocida U OKUPIRANOJ HOLANDIJI 1941-1945. Dakle bila je više nego očigledna namjera !
Они немају такве медије и болеснике ко ми, није им замјерит
PRICA SE PO SVICI DA JE ALIJA PRODO SREBRENICU I DA JE OVO SVE NAMJERNO INSCENIRANO SAD JA NEZNAM KO LAZE
SVICARAC2000 Jeli moguce da je tvoja majka mogla takvog kozeheba okotit, blago se tvojoj majci kada je takvu zivotinju okotila.
Hehe, SVICARAC2000 ja znam da je Draza Mihajlovic pisao lijepa pisma Alojziju Stepincu dok je ubijano 47000 Srba u Jasenovcu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)