Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajde, struja je poskupila 30% po ljetnoj tarifi, i 12% po zimskoj, pa nikom nista... Ima se para, platice se.
Kupuj i koristi domace !
cijena nece biti povecana, cijena ce biti korigovana
Ćumur jezakon!
Plin je mnogo jeftin.Treba to još poskupit za bar 80% i uz to nagraditi sa kojim miliončićem genijalca koji je doveo plin u sarajevo.Takođe ove zime će eksplodirati i biti uništeno još bar desetak stanova od a garant nekoliko ljudi će i da izgubi svoje beskorisne živote grijući se na ovaj jeftini energent puneći ruske džepove i džepove sarajevskih plin direktor lopova..
Država za čovjeka se bori i dalje protiv diskriminacije pa oni što se koriste plin moraju biti izjednačeni sa ovima što koriste električnu energiju. Da bude svima jednako teško.
Haj ne serite vise o rastu cijene nafte. Kada je rasla cijena nafte na svjetskom trzistu za 100% je porasla cijena nafte na pumpama, sa 1,15 na 2,30 KM. Nakon toga je cijena nafte na svjetskom trzistu pala ispod one cijene koja je bila kada je cijena na pumpama bila 1,15 KM, ali to niko onda nije spominjao nego je cijena ostala oko 2,00 KM. Kome se gradjani mogu zaliti za ovo???? Postoji li i jedan organ koji bi mogao vratiti cijenu na 1,30 KM ukoliko se ustanovi da je cijena LAŽNO povećana.
Kazu kao osnovni rast za poskupljenje je rast cijena nafte na svjetskom trzistu. A evo vijesti od prije 7 dana sa Sarajevo X. Ko je ovdje lud. Biznews |Objavljeno 13.10.2011. u 10:53 Biznews Nafta pojeftinila zbog prognoze pada tražnje Sirova nafta je jutros tokom elektronskog poslovanja na berzi u New Yorku pojeftinila na 85 dolara za barel, nakon što je jučer Međunarodna agencija za energetiku (IEA), kao i Organizacija zemalja izvoznica nafte dan ranije snizila prognozu svjetske tražnje \"tečnog zlata\" zbog usporenja privrednog rasta.
jedva i ovo narod placa, kako ih nije stid vise..
samo rokaj
Hljeba nemali jesti ako poskupite plin