Pozitiva(c) dana
0
Hljeb umjesto sijalica
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao bi posluziti mnogima za primjer, a ima ih mnogo koji bi se trebali ugledati na njega!Svaka cast nacelniku!
volim te Srebrenico!!!!!
Svaka njemu čast, ali koliko se para ukralo preko Srebrenice ?
Ma kakav pozitivac ljudi šta vam je... ne budite djeca! Treba pitati načelnika koliko je koštalo kićenje grada ranijih godina.... smješno.... postavljali su nekoliko starih ofucanih lampiona u obliku pahulje... i postavljanje odrade vatrogasci....znači ništa se novo nije kupovalo.... ILI SU SE TROŠILE PARE NAVODNO ZA KIĆENJE GRADA SAD ZAMISLITE KOLIKO TO KOŠTA... BAŠ ĆE SE NAHRANITI GLADNI..... SRAMOTA, SRAMOTA, SRAMOTA!!!!
aj ne se.ri.Objavljeno je na ovom portalu (kao jedan od trash dogadaja godine) to da se bez ikakve potrebe organizovala proslava bezviznog rezima dok su gorazde i bijeljina pod vodom,i da je umjesto toga pametnije bilo da je lova otisla za humanitarnu pomoc istima.
svaka cast!Zamislite koje se pare spic.kaju na one silne vatromete i gluposti.Kad bi svi tu lovu ostavili za gladne...
ne smeta vam sto je u Sarajevu potroseno 160.000 (jel) KM? to pratite eXkluzivno i nemate primjedbi...pu, ye.bo vas dj focho!
Samo kruh,a gdje meza?
Voljeti Srebrenicu je lako iz Frankfurta. Treba doći ovamo pa vidjeti u kakvo stanje su je doveli upravo ovi što se predstavljaju kao \"HUMANISTI\".
Svaka čast načelniče! Da nam budeš živ i zdrav u sreći i blagostanju skupa sa svojim sugrađanima!
AFERIM NAČELNIČE ! Vrlo rijedak i pametan potez u ovom vremenu punom glupih razmišljanja i djela. Hvala ti u ime svih koji su nešto pojeli umjesto da dledaju \"glupi raskoš\" . Selam i pozdrav iz Frankfurta .