Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je istorijska šansa za BIH; lako bismo mogli postati najmnogoljudnija zemlja od svih ex YU država
ovaj popis bi mogao pokazati da je jednak broj stanovnika u rs i federaciji......pa samim tim od naredne godine ce se pare tako i rasporedjivati fifti-fifti a ne ko dosad 65-35 % ahihihihihhihihhiiiii....izgleda se oni sto su pumpali broj bosnjaka shebali nacisto :)))))
Koji ekonomski strucnjak je tebi pricao te price? Kakve veze imaju pare sa brojem stanovnika u entitetima? Koliko obrnes, toliko i dobijes nazad kroz poreze.
e pa strucnjace...nemisli se na poreze vec na kredite i donacije...usput federacija i onako krade od rs svakog mjeseca nekoliko miliona od pdv :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iako bjela kuga hara u BiH, popis bi mogao demantovati takvo stanje, i pokazi da konstitutivci imaju 50% godišnji priraštaj. J*** miševe.
Opstrukcija popisa stanovništa u BiH 2013 u RS je bila i očekivana. Opstrukcije se vrše na terenu od strane instruktora , a koji su dobili instrukcije od političkih krugova da se popis maksimalno otežava i opstruira kako bi S EŠTO MANJI BROJ Bošnjaka ili Bosanaca i Hrvata popisao i da končani rezultati bili što etnički čišća RS. ZATO, OHR I MEĐUNARODNA ZAJEDNICA KOJA IMA SVOJE POSMATRAČE U TOKU POPISA TREBA HITNO REAGOVATI, JER REZULTATI POPISA NEĆE BITI VALIDNI.
Zasto se stampaju nove, gdje je onaj visak od nekih milion popisnica???? To je 30 posto od procijenjenog stanovnistva ove drzave!!!
Jbg,kazu Bosnjaci da ih u jednoj kuci ima po 30-toro...na to popisna komisija nije racunala.Mislim da ce rezultati pokazati da vise Bosnjaka ima u RS nego u FBiH. :)))
Ovaj popis sve više liči na cirkus. Od pitanja, organizacije do samog provodjenja popisa sve je lakrdija i to žešća a sve to ide od naših para.
Ono što se znalo i prije popisa,popisom će biti i zvanično utvrđeno: Bošnjaci 51% Srbi 33% Hrvati 13% Ostali 3%. Uostalom probni popis koji je rađen na proljeće to je i pokazao,samo što rezultati iz nekog razloga nikada nisu objavljeni.
REZULTATI NISU OBJAVLJENI JER JE BILO 35% OSTALIH
zašto negativne ocjene; pa to je bilo i na tv i po novinama; pa šta mislite zašto je popis odgođen i ko je od njega napravio ovaj cirkus; makar je to jasno; naše drage naci vođe kojima rezultat probnog popisa nije odgovarao
Gdje su nastampane popisnice? --------------------------------------- NA ISPUNJAVANJU U SRBIJI! CETNICI SU NAPRAVILI OD OVOGO POPISA LAKRDIJU.
Izgleda da su iznijeli jedno 500 000 popisnica u Srbiju pa tamo popisuju koga stignu..
Pa ako se poniste, opet se valjda moraju pokazati kao dokaz. Problem je haman sto ovi iz manjeg popisuju koga ne treba, a koga treba, to nece. Na kraju ce ispast da srba ima vise nego bosnjaka u ovoj drzavi. Mene zanima ko ce odgovarati za one stvari u vezi dijeljenja popisnica, kad srpski popisivac dobije popisnice, a bosnjacki ne dobije jer kaze da nema i ptice znaju kud onaj srbin ide sa tim popisnicama. Vjerovatno po naredbi ima spisak koji popunjava sam uz kafu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj popis pocinje da biva tragikomican...
izgleda da u RS-u nisu računali da je toliko Bošnjaka ostalo tamo, uprkos genocidu i etničkom čišćenju kojeg su sistematski provodili četnici za vrijeme rata
Pokazat ce se na kraju da Bosnjaka u RS ima vise nego 1991. dok su u FBiH Srbi u okvirima statisticke greske tako da ce se vidjeti ko je provodio genocid i etnicko ciscenje.
zasticene cime? koliko ja znam stampane su na 115 gramskom papiru iz slovenije a sto se tice numeracije toga nigdje nije bilo u tenederu za stampu ;)
važno je da se kaže, a ko zna kako će biti
Svaki popisni list ima bar kod i brojnu oznaku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bit će ih više nego što stvarno ima, ali će Bošnjaka biti više hehehe
...cool reklama iznad članka :)
misliš ispod :)
...ne znam štas ti vidio...ja vidio trobojku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)