Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al kako se radi u kampanji sto li dosad nista nisu uradili??
laguzdzija vadi nas ovi hoce da hapsu sve e kuku ti je nama batali te lutke zivotati , batali ili ti je haram sve pare sto ti dado, tvoj fahro
dodik milorad je poceo za vrijeme agresije srbo barbara nad RBIH-m krijumcariti cigarete i oruzje, sto znaci da je ON 20 GODINA najveci kriminalac i mafijas ne samo u RBIH-i bec i u EVROPI !
Kad bude iza resetaka GLAVNI BOSS - LUTKA najveci narkoman - diler u RBIH-i milorad dodik, tad ce btiti SIPA, POLICIJA, TUZILASTVO i PRAVOSUDJE RBIH-e kredibilno ovako JE JASNO DA JE SAMO LOV NA BOSNJAKE, ko UVIJEK, TO TRAJE VEC 150 godina ! A Kako i nece KAD OVE SVE DRZAVNE INSTITUCIJE DRZE U RUKAMA SRBI GENOCIDASI !!!
mnogi ce sada za glave da se fataju! :)
da se nisu nesto pobojali za sebe.....
Da se je htjelo, mogla je pravna drzava profunkcionisati jos \'97., gdje bi sad bili.
...dea je sve bliže...