Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna si, jedina, moja domovina. Jedna si, jedina, Bosna i Hercegovina.
Хусо пита апотекара, вели, хоћу да купим анти-бебе пилуле за моју једанаест годишњу ћерку. На то ће апотекар; јели вам ћерка сексуално активна? Xусо каже; Ма није уопште, само лежи и не мрда, ко' и мајка јој.
Hvala Aliji i SDA koji su organizovali otpor na agresiju na nasu drzavu, jos i danas su Alija i SDA agresorsko-genocidna nesanica i nocna mora.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
EEE Aljo Aljo da samo mozes vidjeti sta ti sin radi...!!!!
U pravu si LEE " Kako babo tako i sin"Uvijek bilo i ostalo.
Hvala Amerikancima na 30% države, na 100 000 mrtvih, ko zna koliko ranjenih, milion protjeranih i raseljenih. Posebno hvala na Aliji, Zlatku, Dodiku, Ceriću i Čoviću. Ekstra hvala na pljački, humanitarnoj pomoći i vehabijama. Bosna vam ovo nikad zaboravit neće. Imamo već 20 godina svoju državu i ništa nam više ne treba. Sretni smo ko prase u blatu. Ako vam treba ko za rat protiv Sirijaca, Afganistanaca, Rusa, Kineza, naši smo brate, dogovorićemo se.
Amerika i Evropa sunam fino smijestili Hrvackoj dali drzavu a namasu dali Rs federaciju i nezna se nista.Raja je Zbunjena neznaju sta su Svi stranci Bosanci neca nas biti za kratko vrijeme.
Hvala Predsjedniku Aliji sto je srpjecio srpsko-hrvatske zlikovce da nam podjele drzavu i da Bosnjake uniste.... Hvala Predsjedniku Clintonu sto je prepoznao namjere srpsko-hrvatskih zlikovaca i podrzao SUVERENU i CJELOVITU drzavu BiH, hvala Predsjedniku Clintonu sto je omogucio Nezavisnoj drzavi Kosovo da izadje iz mracnog vilajeta zvanog smrdija.
Ajd sad mrs kao kandidat zamjeni Moniku levinski pa dobro poflautaj kitu Klintonu misu mali ..
Kakvi hrvatski zlikovci? Bošnjaci nisu ništa drugo nego Hrvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na danasnji dan..su priznale Bih,Hrvatsku i Sloveniju naravno, a ne Srbiju. Javnost uglavnom ne zna da je Evropa nije htjela priznati BiH; Engleska,Francuska pa cak ni Njemacka, svi su bili protiv misleci da je situacija u Bosni prekomplikovana.. Svi koji znaju nesto o tome su se pitali zbog koga/cega SAD gotive Bosnu.. Jedini moguci razlog su Turska(jedan od najboljih americkih jarana u to vrijeme) i jos mozda pokoja islamska zemlja.. i Danas pogotovo kad su demokrate na vlasti Ameri na neki nacin zele dobro Bosni iz nekog razloga....
eh bas su nas usrecili...jos se nismo ni oslobodili a strica iz amerike boli ona stvar za nas sve zajedno !!!
Hvala Predsjedniku Aliji sto je srpjecio srpsko-hrvatske zlikovce da nam podjele drzavu i da Bosnjake uniste.... Hvala Predsjedniku Clintonu sto je prepoznao namjere srpsko-hrvatskih zlikovaca i podrzao SUVERENU i CJELOVITU drzavu BiH, hvala Predsjedniku Clintonu sto je omogucio Nezavisnoj drzavi Kosovo da izadje iz mracnog vilajeta zvanog smrdija.
Trebas im zahvaliti na Srebrenici,oni su vam je zajedno dogovorili i sproveli,a ti umjesto da ih proklinjes za to sto su vam ucinili ti danas vjerovatno zivis u raskosi i jedes zlatnim kasikama,pa pomalo dokon u pauzi sjedis za kompjuterom i uzivas u raskosi sto vam je ova borba dala.Pa gdje bi ti bio kraj pomisli samo da do rata nije doslo,ja ti mogu samo reci da je nas sve zadesila jedna velika nesreca sto smo bili savremenici tih likova kojima se zahvaljujes...jebalo majku kome su ameri donijeli dobro,ukljuci prve vijesti i slusaj o dobroti kauboja koja cine po Avganistranu,Siriji,Iraku,Libiji,Egiptu itd itd,sve sami milosrdnici...
Živjele hrvatske Bosna i Hercegovina!
Mislite Hrvatsku i Sloveniju?! Sebija je nezavisnost stekla 2oo6
Seselj-Vucic-Milosevic Beograd 24.9.1993 "" Svi srbi ce da zive u jednoj drzavi, to jest u beogradskom pasaluku, prvo se moraju urediti medjudrzavni odnosi sa drzavama Kosovo-Sandzak-BiH-Vojvodina- Presevska Dolina i drugim drzavama, i ono sto nam ostane to je nase i ne morama vise nikom vracati ono sto smo okupira"""
Ti to docekati neces,mali,mizerni,jadni,nebitni,zlonamjerni moralno posrnuli covjece,radovati se tudjoj nesreci a sebi zeliti dobro,teko da ce da bude....
bravo gorane nek si vala odgovorio ovom hercegovcu. cak mu ni ja ne bih polje odgovorio..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Alija:-Prvo se skuva kafa, onda se posluži ratluk, pa na sećiju... Bill: - Bogati? Alija:- Jeste. I onda deci Kiseljaka uz to.. Bill:-I onda? I onda? Alija: - Onda rahat lokum u kiseljak, pa gloc... Bil:- Toooo Alija !!!!
ii sta je htio psihopata sizif222, ovim da kaze...
Da je humor mnogo bolja stvar od tvog komentataa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mora da je ova slika nastala kada su dilovali Srebrenicu i Zepu za djelove Sarajeva!!!
vidi ti ovovg spahe sto se srami svog imena po koristi Bosnjacko i bali po bosanskim portalima, a sta ces krv vuce, nije krv voda, vidi se da je Turski potomak pa ni dan ne moze da bude a da ne dodje da bracu po turskoj krvi ne posjeti bar na portalu,
a u tvom nazivu neki koktel izgleda,kakav LICEMJER,cuj Raso Fahro,hahahaha,koji bolid...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da mi hoce dai drtavljanstvo SAD, kako bi ih tek bio zahvalan :)
Zahvalio im je Mevludin u tvoje ime. I najpoznatiji bošnjo - Osama bin Laden.
Fala Bogu jedinom pa imamo Državu,Ustav, vojsku, zastavu,himnu,pasoš,državni sud, možemo izručiti koga hoćemo ili neizručiti ako nećemo, jasne granice i na granicama graničnu policiju BiH....., sve ono što entiteti ove Države nemaju niti će imati jer će zauvijek biti dio Države Bosne i Hercegovine.
Amin
@hercegovac, @sr_chavez, poreze plaćate Državi Bosni i Hercegovini i zauvjek će te živjeti po zakonima Države Bosne i Hercegovine ako ostanete da živite na teritoriju Države Bosne i Hercegovine, a što se tiče zastava mogu se u vašim privatnim kućama vioriti i zastave Tunguzije al u svim intitucijama mora biti zastava Bosne i Hercegovine to što je vi nedoživljavate kao svoju to je vaš problem i žao mi vas je nije lako živjeti u gradu, entitetu,distriktu Državi koju nevoliš a moraš tu živjeti jer nemožeš ništa promjeniti, et ja tolko vozdra.
Amerika, Illuminati i Zapadne Sile su *** cijeli Balkan i zauzeli Strateska Mjesta i postavili svoju Kontrolu na svim Zemljama bivse YU. Dali su svim Zemljama nezavisnost i neke sitnice i napravili ih Robovlasnickim Zemljama. Zaustavljanje Oslobodilackog Rata Armije BiH 1995 je sve isplanirano bilo. Da nisu zaustavili Rat, nit jedan Cetnik nebi ostao ziv u Banja Luci.
Koju kratku pamet imas pa to je za ne povjerovati,cuj armija pravila negdje neke ofanzive,pa za vas su ginuli mudzahedini,siptari i ostali bjelosvjetski probisvjeti,pa vi nigdje nista sami niste zauzeli a da nije pomogao Hrvat ili Amer.......
ublehaši,amerika je i iscenirala ovaj rat...a vi i dalje se pravite pametni...a ustvari ste glupi.