Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu odlicne vijesti
Jedan covjek moze napraviti promjenu. Sve se moze kad se hoce. Kakve bi samo promjene napravili kada bi izasli na ulicu kad god nam politicari urade nesto sto nije u nasem interesu. Bravo.
jos aBd Reforma policije entiteta RS!!!!!! od 7000 policajaca u entitetu RS Bosnjaka je 300. Prema ustavu rs Clan 97. mora se popuniti prema popisu iz 1991 godine !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zapadu je bilo bitno da se Slovenija i Hrvatska što lakše odvoje, a za nas ih zaboli kurko. Kome to nije jasno poslije tolikih godina. Žele nas u EU, ko Bajro mater.
Zapad gleda svoje interese, ocekivali su na ce srbija putinu reci ne. Ali to se nece dogoditi jer jednostavno to vucko nesmije uraditi, a ta situcija itekako odgovara bih
Samo DF
legitimno predstavljanje nikad nije ni postojalo.To je Čović izmislio. Nažalost kod nas treba Evropski sud da donese presudu za nesto nepostojeće
e moj brate došlo vrijeme vukovi ovce čuvaju
Sta ima veze ako ne bude provedena presuda, sta nas briga za izborni zakon i drzavu, bitno je da nama trojka pravi prugu! tramvaji su stub drzave i pruga izgradjena kreditima koje ce vracat nasi unuci!
Šta ima Kovačević tražiti, kad on nije legitiman
Trojkasi na aparatima 😆😆
u prijevodu, za EU ne postoje konstitutivni, vec su svi gradjani ravnopravni i imaju pravo da glasaju za bilo koga.
Pa konstitutivni nigdje ni kod nas ne postoji na papiru u ustavu. Svaka cast ko god je to podvalio a glup narod na to nije reagovao.
Naravno da je tako, Dodik utice na moj zivot u FBiH, to nije demokratija.
Jebali su mnogima mater. Najviše HDZ-u.
Sad ce pucati mafijasi i dileri na vlasti komentare u javnosti...
I ONDA DOĐE TROJKA SATLER, ŠMITLER I MARFI I KAŽU POLITIČKOJ TROJCI: OVAJ PROPIS JE ZA AKADEMIKE NE ZA VAS. VI MORATE HDZ-u DATI NOVI IZBORNI ZAKON I MORATE IMENOVATI VUKOJU KAO USTAVNOG HDZ SUDIJU. I TAKO ĆE JOŠ JEDNA EVROP. SUDA ZAVRŠITI MAČKU O REPU KAO I PRESUDA SEJDIĆ - FINCI.
Pa nisu vodje bosanskih srba bez razloga cinili etnicka ciscenja u federaciji... preseljavajucu bosanske srbe iz federacije u eres...
to nam je jako bitno pored inflacije od 40%
to nam je jako bitno pored inflacije od 40%