Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
45godina presuda za sve sta je radio
Ovaj tapetar je monstrum ovisnik koji je dosao poslije rata DJECU trovao drogama, umro dabogda
Ovaj slučaj je komedija.. Još ovo dvoje u tužilaštvu,Bože... Ne zna se ko je gori,ili ovi optuženici ili tužilaštvo.
Bas sam sinoc gledao iskaz one Sejle, samo prema njenom nacinu obracanja tuziocu Cavki i njegovom prema njoj, gdje su govorili kako nisu bili zaljubljeni jedno u drugo, pitam se zasto i Cavka nije na drugoj strani klupe pored Turkovica? Inace oni njeni iskazi protiv Fahre i sta je taj kauboj radio i sad taj kauboj ministar sigurnosti, pa to je za snimiti hit seriju koja ce potuci gledanost sve i jedne turske sapunice. I da slag na tortu bude veci, taj isti DRZAVNI TUZIOC Cavka, ostavlja komentare na Youtubu ispod tog videa?
pogledajte ovo nevino lice,pa ovaj covjek nebi ni mrava zgazio :D
Sto ti Turkovicu ne zasmeta neko od politicara pa da nekog od njih likvidiras i da se mi napaceni narod bar na kratko djelujemo. Al kakva nam je drzava 10 ljudi kao sto je on nam nebi mogli pomoci...