Dodiku poručila da Dejton ostaje
0
Hillary Clinton zabrinuta zbog političkog zastoja u BiH
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medjunarodna zajednica moze vrlo jednostavno rijesiti problem BiH. Samo trebaju podrzati rejsa Serica i postaviti ga na vlast na 24 posto. Seric i njegovi podanici ce stvoriti dzamahiriju sa serijatskim zakonima koji nece vrijediti na 76 posto evropskog dijela BiH. I svi sretni i zadovoljni: Bosnjaci u svojoj dzamahiriji, Srbi i Hrvati na svom komadu zemlje. Samo podrzati Serica i SDA
Sto se nikada ne naspaavaas hilaraay....
BiH ocigledno vise nije prioritet za SAD. I bolje da nije, jer kad je bila, onda smo ginuli yarad provedbe njihove politike novog svjetskog poretka. Kada ste culi da je Obama spomenuo BiH. To je ostavio nižim službenicima u smislu: \"Hajd\' spomenite i BiH ponekad, ipak smo tu dosta belaja napravili, a uvjek nam dobro da dođe kao alibi kada mnam govore da smo protiv muslimana\". U se i u svoje kljuse, i u komsiju, koji te razumije i zna kako zivis. Amerika je svoje ciljeve ovde postavila i zavrsila. Unistila je Jugoslaviju kao potencijalnu prijetnju. A ove male, jadne i siromasne drzavice se ne vide ni na skolskom globusu.
MI VLASI NE PRIZNAMO DEJTON. MI VLAJI HOCEMO REFERNDUM. AV AV
Nek si ti nama preživjela kad su te agresori 2003. zasuli rafalnom snajperskom vatrom na aerodromu.
\"Dodiku poručila da Dejton ostaje\" Pa Dodik se i trudi da nakaradni Daytonski sporazum koji je de facto podjela drzave i koji onemogucava svaki dalji razvoj ove zemlje opstane i da se ne dira u isti :-) Ova poruka od Hilari je upravo Dodikova velika pobjeda.
POSTENO GOVORECI. ------------------------- Zadnji rat u BiH je nanio veliko zlo kako Srbima,tako Hrvatima ,a ponajvise BiH muslimanima. Dodatna tri zla koja su nanesena BiH muslimanima su: 1.-Napustanje Sarajeva od strane Srba odmah poslije Dejtona,a nakon toga odlazak Hrvata. 2.-Proglasenje BiH muslimana za naciju \'Bosnjak\' 3.-Stavljanje svih BiH muslimana pod vlast islamskog klera ukljucujuci i BiH politicare To se danas ocito vidi-ali se s time zagazilo duboko.Imali povratka ili spasenja tome zlu-to samo Bog dragi zna.,jer tesko ce se Srbi i Hrvati povratiti u Sarajevo,a jos teze ce se Islamski kler odreci vlasti nad BiH muslimanima-duhovne i svjetovne vlasti naravno.
Čuo sam da je toliko zabrinuta, da noćima ne spava i da joj prijeti bolest radi zabrinutosti... Dajte ljudi da se šta dogovorimo, da riješimo situaciju radi Hillary!!!
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/110518005.jpg (cmok)
Politicko rukovodstvo BiH muslimana zajedno sa njihovim klerom stvorili su od njih hibridnu naciju koja nema svok socioloskog ,historijskog, drzavotvornog uporista da bude nacija.Zato i dalje tu nazovi naciju u svim Zapadnim dokumentima nazivaju \'muslimani\',a niko ne pominje rijec Bosnjak.Ta rijec Bosnjak je irevelantan naziv za naciju po svim uzusima za pojam nacije.Tesko je biti BiH musliman,a Bosnjak biti je skoro neizdrzivo.Kako im pomoci veliko je pitanje EU. Gsn.Dodik se pritisce svim silama da tome pomogne,ali ni on nema adekvatnog resenja,a pogotovu Gsn.Covic.Njima se nudilo da BiH muslimane prihvate kao Srbe/Hrvate islamske vjeroispovijesti,ali ovi nece ni da cuju,jer to ne zele niti hoce Srpska i Hrvatska populacija. Zato su se Hilari i Ashton dogovorile da Dejton ostaje,a da su Covic i Dodik prihvatili njihov predlog onda bi se Dejton revidirao-BiH postala dvonacionalna drzava-federalna slicno Belgiji.
Odoh sad oslobadjati libijce i pomoci njima da se spasu od nafte ,para i dobrog zivota . Ja puno voliti muslimane , gdje god ih imati i slati ih u dzenet u sto veca kolicina. Odo radit. Ljubi vas vasa Hillari (u celo)
Hvala svima sto su mi se obratili u svojim komentar :)) ..svakako cu su sve uzimam u obzir . Ja mnogo voliti Sarajeva i jesti cevapi Eto..Aj sad zdrao i vi se ebati. Posebno me dojmiti komentar od tambura.
umri u nadi i lazi, srba nikad manje i na manjoj teritoriji, eh ako ti je to cemenent, onda zivila cementara SANU-a, ali Dobrica ko dobrica jednu je dobro reko “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
Gospođo Clinton, ako vam je stalo do BiH zašto su MZ i vaš veleposlanik dopustili uspostavu nelegalne i nelegitimne vlasti u Federaciji, zašto ne provedete odluku ustavnog suda o ukidanju ministarstava obrazovanja i kulture i sporta na razini federacije jer su to nadležnosti županije što je ustavni sud i potvrdio, zašto šutite na stalna preglasavanja Hrvata na svim razinama vlasti, gospođo Clinton, za čije interese vi radite i znate li posljedice
Politicka nenarodna tvorevina BiH je ljesina u raspadnutom stanju koja nesnosno zaudara na sve strane. Ona je de facto mrtva , uskoro ce i de jure. Disoluciju su zapoceli i.slamocentristi i to je nezaustavlji proces. Tko ce moci odrzavati jedno mrtvo tijelo? Tko jos ima volje za to? Svi to vec znaju ali nitko jos to glasno nije rekao.