Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradjanski izbori,a seljačke stranke pobijedile. Pa, molio sam neke da obrate pažnju na SRP I ČEKIĆ, nisu htjeli ni da čuju. Imali su viziju bez radnika i poljoprivrednika! Zato je minus od bar 150000 glasova. Neka. Valjda će se opametiti do 2016-te. Bar se nadam.
Podsticati kao i dosada - HA! Zavrni ruke, noge, vratove da ovaj dio birača, koji koji nije birao dosadašnje dahne dušom! U suru sa njima. Ako treba u Gvantanamo na "demokratsku" preobuku. Nažalost, Goli Otok je nemoguć - nemamo adekvatnu lokaciju!
eh što će tek to formiranje vlasti biti cirkus :)
Gradjanski izbori,a seljačke stranke pobijedile.
...u prevodu, zavrtaće im ruke...