Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta onda kada se potroši i tih 400 KM-ova
Baš vala šta mogu s tih 400 maraka, ne izgledaju mi neuhranjeno, ne plaćaju račune taman s tim nešto pokrit i opet nemaš ništa za idući mjesec. Sve mi se čini da više štrajkaju radi tog zahtjeva da im se ne naplaćuju komunikalije nego radi tih 400 maraka. Mislim, 400 maraka, apsurdno.
NA ŠTA JE SPAO POŠTENI, PONOSNI, VRIJEDNI BOSANSKOHERCEGOVAČKI ČOVJEK. SAMO POGLEDAJTE LJUDI. NIJE OVO JEDINA I PRAVA SLIKA NAŠE BRUKE, JADA, BIJEDE, NESTRUČNOSTI, HALAPLJIVOSTI I LOPOVLUKA ONIH KOJI NAM VEDRE I OBLAČE, ONIH ZA KOJE GLASAMO. OVO NAM JE POSTALA SVAKODNEVNICA, PITAM SE DOKLE I KADA ĆE SE I KAKO STATI U KRAJ NAŠIM PATNJAMA.
"Trpi",ili glasaj.
Nikad više magistara i doktora nauke a nikad više bijede! Gdje ste stručnjaci VELIKI, što ne učinite nešto, ne možete naravno, ovaj narod kada bude GLADAN, pošutaće vas sve iz klupa. Ne može neko imati SVE aneko NIŠTA, STIDITE SE SVAKE MARKE koju ko zna kako ste zaradili, BIJEDNICI!
"_Njihovi zahtjevi su godinama isti. Traže procesuiranje odgovornih za privredni kriminal, ubrzavanje stečajnih postupaka, realizaciju pravomoćnih sudskih presuda..." Eh dragi moji, birali ste iste koji su godinama isti, upravo kao što su godinama isti i vaši zahtjevi. Mogli ste se okušati u drugim strankama koje su nudile promjene. Ovako hajd' raziđite se i nemojte više mirno protestovati. Mirnim protestom se ništa ne dobiva, osim upale pluća na ovoj hladnoći.
@kraftwerk, i oni su tako razmišljali. Nisu htjeli da se oprobaju u drugim, valjda navikli na iste.
@kraftwerk, to o čemu pričaš mislila sam da će se dogoditi na ovim izborima. Možda je narod i dao veče povjerenje nekoj drugoj partiji, nikad to nećemo saznati. Sam tok prebrojavanja glasova tekao je kao da su brojala djeca iz obdaništa. Glasačkih listića je bilo svuda, glasali čak i davno umrli :))), svega je bilo, tako da sumnjam u pobjedu onog ko je pobijedio. Dugo je čekati 4 godine da bi se izabrao neko drugi. Narod je u stisci, Država prezadužena kreditima MMF-a čuva socijalni mir. Kada se zavrnu pipe, negdje će pući, jer je stanje neodrživo. A i bez zavrtanja pipa će se sigurno morati nešto mjenjati na našoj političkoj sceni, ako ovi kojima je "dato povjerenje", ili, bolje rečeno, koji su sami sebi dali povjerenje, ne urade nešto prvenstveno na pozitivnom ekonomskom rastu u našoj Državi.
Sit gladnog ne razumije.
Nista, trazite od pLjenuma
mozda sam slabo informisan ali ko je vlasnik poduzeca Aida? ako je vlada strajk u potpunosti opravdan .. ako je privatno? pa brate dragi pred kucu vlasnika i strajkuj ...
vlasnik poduzeca Aida je država, preciznije u nadleznosti je kantona
Kad je biti pedere i lezbejke, svi ste na ulicama - kad je boriti se za vlastita prava, posao i bolju buducnost onda vas nigdje nema??? IZLAZITE NA ULICE I BORITE SE ZA SEBE!!!
nema od toga nista , vlada koja je obecala odlazi . A skupstina moze donijeti zakljucak koji nova vlada naravno nece postovat. Obecali su vam to samo da vas maknu sa ulice .
Tu nećete ništa dobiti ali znam kako možete dobiti sva svoja potraživanja, jedini način je da odete onima koji su potpisivali kućama i od njih vršite ta potraživanja milom ili silom nema druge sve dok se to nedesi možete stajati u redu koliko god hoćete.
ma džaba vam svi protesti kad para nema. Oni će vam samo nastaviti zamazivati oči praznim obećanjima.