Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moglo bi se sta i sprcit na maturi !! :)
Bijednici od komentatora, ostavite djecu na miru, neka se provesele zadnji dan djetinjstva.
Ne znam, ali dzabe...ovo je meni sve nekako seljacki. Sirotinjska zemlja, pa mladi nemaju pametnija posla. Sto djeca po Americi ili Kanadi ne plesu za Ginisa. Upitajte se samo, zasto? Dakle, svijet nastavlja da nam se smije.
Djeco sta ste plesali pleasli ste. Sad zastitnu opremu na sebe i bavit se pčelarstvom. http://goo.gl/5KhD4 Od nečega se mora zivjeti a od skole sigurno necete u ovoj zemlji.
Taman ti htjedoh lajkati komentar, ali kad dođoh do ovog \"A umjesto što gladite m-uda ovim komentarima...\", zgadi mi se život. Nijednoj osobi ženskog spola ne pristaje da ovakvo nešto kaže ako ima imalo ženstvenosti, a kamoli djevojci od 18 godina (ili mlađoj!) u cvijetu mladosti i nevinosti. Tužno :(
Eh omladino sto ste imali lijepog i dobrog zivota imali ste u ovoj drzavi. Sad i nogama i rukama kopajte da bjezite iz ovog monstruma od drzave. Naravno, oni sa stelama ostajte jer vam je buducnost zagarantovana ovdje!!!!
Bash me cudi da tu nije Tuzla ucestvovala???? Pokupite smece iz rijeka i parkova. Rijeke Bosna,Drina,Neretva pune bijele tehnike i olupina od auta a kese necu ni da spominjem.
e hebali ste jeza u ledja sad kad izidjete na trziste rada....
Kakav je ovo ples? Jos jednom pokazuju Bosnjaci du su kufferi i nevjernici. Ples je zabranjen po Islamu nevjerska g.a.m.a.d.i HARAM BOSNJAK......................................................................................... HARAM BOSNJAK......................................................................................... HARAM BOSNJAK......................................................................................... HARAM BOSNJAK......................................................................................... HARAM BOSNJAK.........................................................................................
Veceras ce ga omladinci pristavljati,bice vriske:D
Opleto omladino,orilo gorilo
Cirkus.
a sta ste to vi drugo organizovali srednjoskolcima? oni su se prikljucili necemu svjetskom, kao sto im je i zelja i poruka za sve vas mahalske gnjide.. i jos cete u svom svom jadu njih optuziti za vasu bijedu?? .. tipicno.. cestitam maturantima na zavrsenom skolovanju i zelim vam uspjeh na studiju
..kakava krasna omladina, samo da si nađu posao, što dalje odavde...
Svi ste vi misevi mekinjasi, i seratori, pustite mladez da uziva koliko moze, prdonje jedne obicne.....
Mislim da su vam komentari glupi i primitivni. Ja sam danas plesala u Sarajevu sa svojim vršnjacima i ovo mi je bio jedan od najljepših dana u životu. Ljudi koji su prolazili su nam dijelili osmijehe, snimali nas, i svima je bilo drago da se nešto u ovoj državi dešava. Svi smo mi svjesni kakva je država, ali kao što je već neko rekao, danas je bio naš zadnji dan djetinjstva i svi smo imali prelijepu priliku da ga proslavimo, a zašto i ne bi. Vi se niste radovali kad ste završili srednju školu? Trebali smo odustati možda? A umjesto što gladite m-uda ovim komentarima, mogli ste izaći na ulice i \'plesati\' ispred svih tih spomenutih zgrada! Ja sam danas bila ponosna što sam maturant!
Pa nije Sarajevo Bosna i Hercegovina. Zasto nema slika i iz drugih gradova :S