Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u kakvim uslovima i s kakvom opremom rade i gase požare malo je reć' heroji...
Samo molim Boga da se ovako nesto ne desi u Sarajevu, gdje su objekti puno veci i gdje je naselje gusce naseljeno. Na pozare koji se sada desavaju izlaze 2 covjeka i 1 vozilo, a kada izadu npr u centru sarajeva ekipa sa stupa mora doci na skenderiju da popuni mjesto ako se sta jos desi, strasno.. Na 1300 stanovnika u KS mora ici 1 profesionalni vatrogasac, tako da sad fali oko 200 ljudi. Najveci problem sto su uradili je da su nedavno predlozili da se ugase dobrovoljna vatrogasna drustva koji nekako popunjavaju rupe PVB-a. Ja sam clan dobrovoljnog drustva pa znam sve ove cinjenice.
Ma neće ba u Sarajevu bit požar, gdje će na nas? Tako mi živimo. Nek se ima činovnika i ostalih budžethl***vića, a požar se nama i onako ne može desit.
Nek je ziva glava....Sve ostalo ce se nadoknaditi, svaka cast na profesionalnosti, iako radite sa opremom koja se vise nigdje ne spominje, a kamoli koristi.....
Nek vam je Allah na pomoći da obnovite ovo što je izgorjelo...
Svaka cast vatrogascima!!!
Svi će ih zaboraviti za 5 dana. Međutim, kada se uhapsi bad boy koji je prekljukan steroidima našopao batinama manekenku do smrti, od 40 komentara 20 je ženskih sa fejsa (ime.prezime.91 kako bi ih mogli naći) koje "kritikuju" lika potpuno mokre u međunožju.
http://biscani.net/index.php?stream=biscani_vijest&vid=30206 Otvoreni žiro-računi!
a ja heroja... pa izgorila vam bonica
Nisu čarobnjaci nego heroji. Volio bi tebe vidjeti roštilj da gasiš a kamo li ovoliku stihiju.
ja nisam vatrogasac, i ne znam cemu hejtanje, samo sam realan, Sve izgorilo i oni ih/se hvale. Ko je lud jbg...
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo za herojčineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoce li se sad neko sjetiti u ovoj drzavi da pomogne vatrogascima?! U KS fali 200 profesionalnih vatrogasaca, a oprema i vozila su stari po 25 godina.
Jos KS je dobar kada ga uporedis sa ostalim kantonima !
Nek otpuste po 50 višak uposlenih iz 4 gradske opštine i umjesto njih nek uposle 200 vatrogasaca. I nek otpuste još 100 viška birokrata sa kantonalnog nivoa, a umjesto njihovih plata mogu kupovati opremu i vatrogascima, i policiji, a i samim bolnicama.
sramota od države ....odron žešći, ali eto još ima ljudi pa se vadimo....
veoma zalosno, a jos zalosnije kad vidim cim su gasili taj prokleti pozar dok se politicari vozaju u skupim autima... srecom niko nije ozljedjen i svaka cast biscanima i interventnim jedinicama na naporu i spasavanju pacijenata. nadam se da ce bolnica biti obnovljena u sto skorijem roku :(
Svaka cast momci...