Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitamo se da li znate koliko je udaljena ta ckrva od Memorijalnog kompleksa Potočari i da li je to uopšte "provokacija" ili pravo gradnje vjerskg objekta. Svi dižu buku a niko ne zna detalje! Naravno, kako da znate kada vas informišu iz drugih gradova pa čak i država, takvi ljudi šire propagandu a srebrenički političari upijaju, kao da im je mozak ispran i ne vide.
čemu braniti da se crkva zida? treba da se zida.
ETO NEKA SE SAD DIGNU SREBRENICKI ZESTOKI MOMCI STO TERORISU NAROD PO TUZLI I SARAJEVU, ZAJEDNO SA SVOJIM KOMADANTOM NASEROM ORICEM, PA NEKA TAMO SILU PROSIPAJU I NEKA NE DAJU SRBIMA DA GRADE CRKVU...PA NE MOGU, ZATO STO BI IH TAMO SRBI SKRATILI ZA GLAVU, A OVDJE CIM POCNEMO DA IH CISTIMO, ODMAH POCNU KUKATI...NJIMA JE SVE POBIJENO, JADNI TI MRTVI, DOBRO STE IH UNOVCILI, ONO SELJACKI NAMAZANO...I U TUZLI SU POBIJENI MLADICI I DJEVOJKE...U SARAJEVU PREKO 11.500, PA NIKOM NISTA...
Terorišem ti mamin šupak majmune.
Vidi samo kako je debela , ko krmača
"izrazavamo duboku zabrinutost...."
Amerikanci su stoka fašistička !!! Samo hoće da zavade narode sa ovakvim stvarima !!!
Fašista ti te je tata dezerter podrumaš i mama skojevka i u ratu unproforuša, majmunčino.