Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne prica o steti ? Ta suma je rasla desetinama godina? A zivotinje ? MI sve unistajemo.
zasto se ne ukljuce i ostali helikopteri. Jer znam da ih imamo 20-30 sta oni cekaju ?
Meni je odavno jasno da nas nece niko ni hraniti, ni braniti, moramo se sami pokrenuti, ali hajde ti to objasni ljudima...tesko...i u pravu si sto se tice Amera, eno rusi pomazu srbima u srbiji, a kod nas Ameri imaju baze, puni su helikoptera i... nista! Mi se previse zanosimo oslanjanjem na Amere, ove... one... na svakoga osim na sebe.
JOS DA PITAM OVOGA STO GOVORI O NEKAKVIH 20-30 HELIKOPTERA, JE LI TO GLEDAO AMERICKU VOJNU BAZU ??? TAMO IMA I PREKO 30. A ZANIMLJIVO NI JEDAN NE POLETI DA NAM POMOGNE GASITI POZARE. JESI VIDIO, NI JEDAN. MA HAjDE, BITNO JE DA SU NAM PRIJETELJI I DA CE NATO LUPATI SRBE AKO SE KRENU OTCJEPITI. AHAAA, HOCE, HOCE !!! DE BA...
CIJELI JEDAN HELIKOPTER! OHOHO MOCNA JE TO AVIJACIjA! BH IMA SLOVOM I BROJEM 2 (DVA) HELIKOPTERA NAD BOSNOM AMERIKA IMA SLOVOM I BROJEM 2 (DVA) EKSPLORERA N A M A R S U ! MOCNOOO!!!
A ja vam svo vrijeme govorim da kupite avion za covjeka, doduse ne kanader, ali...sve za covjeka!
@@pero Jednom je Bajram! Kad je dernek, nek\' i Bosna gori! http://www.youtube.com/watch?v=18gJbwbTNRs
Ja:\"zasto se ne ukljuce i ostali helikopteri. Jer znam da ih imamo 20-30 sta oni cekaju ?\" Cekaju cijanofix.:)
jA:\"MI sve unistajemo.\" Jezik se razvijao i njegovao 1000ce godina, a ti u kratkih 20 godina nepismenosti izvrsi genocid nad njim. Hajde sad pricaj o steti, al\' u sebi da ne trosis bezveze zrak.
ovi čekaju intervenciju nato snaga , nego sta vi hoćete od naroda, sve je privatizovano , privatne plaže na jezeru , privatne šume (stranačke ), ništa više nije naše , a da se ovo desilo u titinoj državi već bi vaš načelnik općine , komandant civilne zaštite i druga svakojaka skalamerija imali protiv požarnu obuku u kp ZENICA
IZGLEDA NEKI NAJ NOVIJI> STEALTH< HELIKOPTER JER JA GA NIGDJE NE VIDIM
Ako treba i mi ćemo se ukljućiti u akciju.
Kupite nam kanadere. slusam ruski avion ponese 45 tona vode odjednom, to helikopter nemaoze za citav dan. Kakvi helikopteri, kakvi fenovi, kupite nam KANADERE!
citam \"helikopter oruzanih snaga\" i odmah mislim da je pao neki opet
Propade klosarima i narkomanima ljetovanje
Treba nam podrška iz zraka. Što ne zovu NATO.
Inace helikopteri su opremljeni najnovijom tehnologjom za gasenje pozara. Naime kada slete do jezera kopilot u dvije kante od po 5 litara zagrabi hladne vode borackog jezra i onda idu u srce vatrene stihije...SVATA VAM CAST MOMCI