Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je udario po najtanjem,udario je na branioce,udario je na one koje su na posljednjim izborima zaveli i obećali im pravdu! Ovo je sve samo nije pravda! Reviziju vrše odabrani i podobni,a padaju obični ljudi koji su imali nesreću da ne budu sa SDP-om na posljednjim izborima. SDP otima borcima.
Nema vece suplje price od ovoga sto Helez lafo radi po entitetu FBIH. Prvo nama je rahmetlija Aljo dao pemzije i sve sto ide uz to i on je nama zakon. A ti Helezu uhljupe jedan uskoro ces da letis iz vlasti jer ce se vratiti nasi SDA-ovci i mozda cak i Silajdzic.
cuj dva svjedoka pa i moja je baba bila u ratu i pomagala imam 100 svjedoka..pa nismo u kamenom dobu..neko moze kako hoce a neko nikako..ovo je udar na HVO,logorase i civilne zrtve Hrvata..ovo se nije desavalo ni u osmanlijskom vremenu..ali ima pravde ima boga..
Ministre reci jel ikome povećan procenat invalidnosti -ili samo skidate.