Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banovici SDA?! Koja sramota! Bas Banovici. Sva sam se najezila.
ALOOOOO, SARAJEVO-X NE OBJAVLJUJE NA VRIJEME SVE IZBORNE REZULTATE. Kao što sam i rekao, ovo je rezultat u TK nakon 57% prebrojanih glasova uglavnom OD OKOLNIH SELA !!!! Ajde malo informišite se i evo vam dokaz da je SDA potpuno poražena: http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=38233 Nakon 84 % prebrojanih glasova Pobjeda SDP-a u Tuzlanskom kantonu OPĆE INFORMACIJE Ukupno važećih glasova 179284 Ukupno nevažećih glasova 12220 Obrađeni glasovi 191504 Obrađena biračka mjesta 524/621 (84,38%) Šifra Naziv stranke Broj glasova % 00008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 55501 30,96 00090 SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 44325 24,72 01182 SBB BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 18903 10,54
Telefonica O2 Germany GmbH & Co. OHG Georg-Brauchle-Ring 23-25 80992 Muenchen DE
a kako ono prode glasanje za hrvatskog predsjednika republike hrvatske kod nas u bosni i hercegovini? kako se ono procenti onako sistematski razdijelise, tako da je i ludom bilo jasno koju opciju podrzava vecina hrvata u bih, i protiv koje su u toliko, mitomansko-velikoj mjeri, da ti se odmah sledi krv u zilama.
SDP uzeo TK....možete pogledati na stranici CIK-a....i to poprilično ubjedljivo.....SDP pobjedio u Tuzli, Gračanici, Doboj Istoku, Gradčcu, Srebreniku, Živinicama, Lukavcu, Kalesiji....jedino Sapna, Teočak, Banovići, Čelić, Kladanj su SDA, a to se i znalo...
Sada lijepo ukinuti SVA DAVANJA (poreze itd.) iz RS-a, HZ HB-a i AP ZB-a u Sarajevo, pa neka sami finianciraju ono sto su izabrali. Sto bi rekli Amerikanci - NO TAXATION WITHOUT REPRESENTATION!\", tj. u prijevodu za \"napredne\" \"NEMA OPOREZIVANJA BEZ PREDSTAVNIKA U VLASTI\". Ako vec sami birate predstavnika Hrvatima, sami placajte i poreze i ostala izdvajanja u drzavnju kasu. Kakvi ste kokuzi, necete izgurati ni mjesec dana. Vec su se dizali borci, penzioneri, radnici propalih privatiziranih pogona i ostali, a MMF vam oteze davanje kredita. HRVAT, UKINIMO DAVANJE U FEDERALNU KASU! Borimo se nenasilnim metodama! Vrijeme je za gradjanski neposluh! Kada bude vrijeme za ono sto slijedi, ne bojte se, doci ce puno nas prognanih po svoje. Nece moci zadrzati oteto do cega su dosli protjerivanjem ne-Bosnjaka. Vrijeme polako dolazi...
IZBORNA PREVARA JE NA SVIM NIVOIMA LJUDI PA DOKLE CEMO BIT CORAVI I MUTAVI??!??!?! KO TO VARA \"SAMO\" ZA PREDSJEDNISTVO A NE VARA I ZA SVE OSTALO*?
HDZ je zakon
Svi koji imate problema sa mozgom pogledajte trenutno na RTS-u Bingo i vidite kako se ponovo druze Hanka Paldum i Suzana Mancic.
@pionirka, molim ne stavljaj u usta Hercegovinu i Posavinu, oni su na ovim izborima jasno izabrali HDZ kao pobjednika. Isto tako i srednja Bosna. Drži se ti svojih problema u svome Sarajevu. Mi primitivci ćemo ionako biti u svojoj federalnoj jedinici, da ne smetamo vama naprednima u napretku. :)
@@pionirka. Ne, nije me sramota. Sta ja tu mogu? Glasala bi za Komsica gdje god da su ga stavili i kako god da se zove, jer mi se svidja kao karakter. Ja nisam pravila glasacke listice niti sastav ove drzave. Nema na glasackom listicu \"Titova partija\". Izvini, molim te, sta da uradim? Da uzmem pusku i da se krijem po planinama i napravim revoluciju da bi zadovoljila tvoj komentar? Ja ne ugrozavam manjine i nisam nikada vuklu na tu stranu, kao sto bi trebao vidjeti da si citao moje komentare. I vjerujem da Zeljko Komsic vodi brigu o svakome, kao i SDP. Trazim ono sto je najbolje za narod. Ja vidim da su penzioneri gladni, da im se ne isplacuju penzije, da je obrazovanje na nuli, da posla nema, da porezi deru i da sve ide za drzavnu administraciju. Znam da se to ne moze promijeniti dok svako vuce na svoju stranu. Kao sto neko rece, lako je lajati i biti i Hrvat i Srbin dok dijaspora salje pare. Pola Hercegovine i Posavine je vani! A sta je sa gladnim penzionerima?!
kad vec sebi dade tako fini nik, samo da te priupitam, kako te nije sramota da biras hrvatima clana predsjednistva? Poenta je, ako su trojica, da jedan bude i njihov? Razmisli malo. Nije ti to u redu. Za Tite se to tako nije radilo, vodilo se racuna o svakom, bogami.
nemoj svega ti, zasmijavas narod, sta ti odredjujes, ni zeni ne mozes odrediti nista!!! odredjujes moj. smijesan si. to si ti samo umislio u neko doba da ces moci nesto odrediti. prevario te alija.
to sve troje u bosni...i hercegovini, valjda...to je moglo uz titu i ono sve sto je islo, ali ste se po.ke.njali na maramu i kapicu, nema vise...bratstvo i jedinstvo ste, bogami, vi unistili. nije vam bilo dobro, govorili ste kako je jugoslavija tamnica naroda. sta sad hocete? koje pm.!!! vladao je entuzijazam, narod je bila ujedinila neka sila, ali sve je otislo do mojega, vise niko ne vjeruje u te gluposti, ozeglo i opeklo, brateeee!!! Nemojte, bog vam dao!! Vi ste ti koji su drugima osporavali jezik, i sad to cinite, naciju, religiju, za sve se moralo izboriti najgorim sredstvima, za ono sto je sasvim normalno u cijelom svijetu, da zadrzis svoj jezik, svoju religiju i naciju. Vi zelite da nekog pretvorite u nesto sto nije, to nikad niko nije pokusao tako javno i bezobrazno kao vi, jedino za vrijeme ndh. vi zelite u bih jugoslaviju u malom nakon tone pojedenih go.va.na???
dragi hrvoje mi smo ti koji odredjujemo sta ce se gdje desiti a ako se vec dotices povjesti znas da je tako od 1945 godine i vjeruj mi da ce tako biti vjeruj mi da pricam ono sto je sto posto istinito a vrijeme ce i povijest biti moji tj nasi svjedoci