Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreso ako nista drugo bar pricas ispravno, cestitke.
\"Ne postoje više ili manje legitimne stranke\", kazao je Zubak E bas tako!
Allenn 29.12.2010. u 11:46 Nije u redu da se ne-Hrvati biraju hrvatskog clana za predsjednistvo. Takodje nije u redu da se iskljucuju pobjednicke hrvatske stranke iz vlasti. I to vrlo dobro kao ne pripadnik hrvatskog naroda da razumijem. Ali pitam Hrvate, da li je u redu da rade na podijeli BiH? Da li je u redu sto u hrvatskim kantonima nema muslimana, i sto se taj dio BíH smatra Hrvatskom? Da li je u redu da traze nesto u BiH sto nisu bili spremni dat Srbima u Hrvatskoj? I nek pokusaju onda da shvate pogled iz perspektive jednog bosanskog Muslimana, pa ce im mozda neke stvari bit jasnije. Samo jos da se ne brka religija sa nacionalnom pripadnoscu i sve je ok. Musliman-Katolik-Ateista-Pravoslavac-Hindu Hrvat-Bosnjak-Srbin
Nije u redu da se ne-Hrvati biraju hrvatskog clana za predsjednistvo. Takodje nije u redu da se iskljucuju pobjednicke hrvatske stranke iz vlasti. I to vrlo dobro kao ne pripadnik hrvatskog naroda da razumijem. Ali pitam Hrvate, da li je u redu da rade na podijeli BiH? Da li je u redu sto u hrvatskim kantonima nema muslimana, i sto se taj dio BíH smatra Hrvatskom? Da li je u redu da traze nesto u BiH sto nisu bili spremni dat Srbima u Hrvatskoj? I nek pokusaju onda da shvate pogled iz perspektive jednog bosanskog Muslimana, pa ce im mozda neke stvari bit jasnije.
Posavina je u RS-u tokmače!
Ne mogu se čudu načuditi: \"javnost\" koja podržava gosp.Čovića,ili ne zna,ili neće da zna, šta dotični gospodin govori.I ja sam za to da hrvatski narod ima neku vrstu \"svoje\" teritorije.I to općine Dervnetu, Modriču, Bosanski Šamac i Bosanski Brod.Međutim,tražiti \"svoju\" teritoriju na području FBiH,a ne smjeti ni progovoriti pred vlastima RS o naprijed navedenim općinama u RS je jedno kukavičje jaje-prije svega, svom narodu.E,ako je to kontinuitet hrvatske politike-jadna je ta politika.Da je više političara kao gosp.Zubak,davno bi položaj hrvata bio riješen.Velika većina,ili ne zna ili je zaboravila,da jedini gosp.Zubak nije potpisao (odnosno,bio je javno protiv) Daytona.Zar to ne govori o kontinuitetu njegove politike.
Čovjek je očito ucijenjen od AID-a i muslimanske politike. Nekada je bio predsjednik Herceg-Bosne i sda bi mu se sudilo po \'zapovjednoj liniji\'. On jedini nije na popisu osumnjičenika. Hmmmm, čudno!
Tko kaze da ce se prekriziti hrvati iz Bosne,ide u entite sve sto je i potpisano u Dejtonu,Federacija(znaci dva dijela necega idiote),zna se sta tu ide,posavina,dio Bosne i naravno ˝Hercegovina,Kalifornija˝....
samo ne znam ovaj iz posavine što bi treći entite gdje on misli živjeti. i je li politika Hrvata suglasna sa tim da sve Hrvate iz Bosne prekriži, oni su nebitni radi nekog malog dijela hercegovine gdje bi imali svoj entitet. pa šta je sa onom djedovinom po posavini. ej jadne li ti politike i nacionalnih ciljeva.
Pusićka, ček, ček, ko to bješe? Ma nema veze, ko god da je, nakederimo i nju i njeno mišljenje. Naravno nakederimo opet i tebe i Čovića, gnj idu komunjarsku!
pa kad si tako pametan kako si na izborima osvojio na razini BiH samo 5000 glasova. Krešo, Krešo...idi i dalje potpisuj smanjenja prava svog naroda kao što si prije deset godina potpisao. sad to naknadno opravdavaš da bi mogao mirno spavati a u dubini duše znaš da si čkapi
Kaze covjek koji nikad nije presao izborni prag,u svom narodu.Kakvi su ovo stvorovi i odakle izgmizu..
Svaka cast g-dine. Zubak.
Krešo ti si propao u očima Hrvata više nemaš nikakav legitimitet govoriti u ime Hrvata.Sve što govoriš je u tvoje osobno ime.Zato ne vidim razlog da se Zubak i njegove izjave uzimaju kao ozbiljne i objevljuju na jednom portalu koji drži imalo do vlastitog ugleda.Broj glasova koje je Zubak dobio na posljednjim izborima govori da on nije više relevantan politički čimbenik.Kome je u interesu da piše o njnegovim izjavama kad one ne vrijede pošljiva boba?Hrvati su na posljednjim izborima kazali koga žele za svog predstavnika i njihovu volju treba poštovati.Sve drugo je nasilje nad jednim narodom.ovo što radi SDP-ova mašin erija ne vodi dobru a budućnost kakvu oni nude građanima BiH nikako nije obećavajuća.Moguće je lako da će dovesti do potpunog raspada zemlje.U RS-u su već skoro formirali vlast i snažno idu naprijed.Poaslije nove godine će imati sve formirane institucije a u federaciji o tome nema ni govora.A sve zbog politike isključivosti SDP-a.
hdz je jos davno izdao svoj narod zato je SDP hrvatske dobio na izborima za njih se glasali i srbi u hrvatskoj samo da hdz nedobije glasove a hdz bih je jos davno prepolovljen i jos covic vuce negdje gdje nemoze da stigne mislim da mu je potrebna knjiga pod nadzivom \'\' RAT I MIR\'\' tako da malo bolje upozna komu je susjed.
Zubonja, ti si bolan tako nebitan u svemu. obična mala gnjida kojoj je istekao rok trajanja.
\"A unatoč svemu što ti misliš i želiš mi nakederimo i tebe i Čovića. \" Nakederim ja tebe,SDP,Bakira i građanski koncept. Čuli \"multi-kulti\" Zlaja,šef od \"bošnjačkog\"instituta.Kao da su Hrvati vesla sisali. :)) Neće moći,pa kud puklo da puklo. I Pusićka vam je to jučer rekla u ime vanjskog odbora Sabora RH.A kad Pusićka tako zbori oda znate i sami koliko ste z.a.s.r.a.l.i. De ba,pitaj te Zlaju što mu je Merkel rekla u Berlinu? :)))