Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema evropske BIH, dok god sva tri naroda ne budu ravnopravna u njoj i svatko sebi birao predstavnike u vlasti. Majorizacija će dovesti do raspada BiH, ako je bude na ovim izborima to će biti i posljednji izbori u ovakvoj BiH.
Ovo nije lažno: Čestitka povodom 21. obljetnice osnivanja Hrvatske Republike Herceg-Bosne 28.8.2014. Danas, na 21. obljetnicu utemeljenja Hrvatske Republike Herceg-Bosne, prisjećamo se povijesnih trenutaka za opstojnost hrvatskoga naroda u BiH, kao i Bosne i Hercegovine u cjelini. Hrvatski narod u BiH, zahvaljujući HVO-u, Hrvatskoj zajednici Herceg-Bosni, te Hrvatskoj republici Herceg-Bosni, koje su izraz legitimne volje hrvatskoga naroda u BiH, očuvao je svoju opstojnost u prijelomnim povijesnim vremenina koja su nastala raspadom bivše države i agresijom na BiH. Isto tako, time su osigurane temeljne pretpostavke za potpisivanje mirovnih sporazuma, prvo Washingtonskog, a potom i Daytonskog mirovnog sporazuma, te ostvarena mogućnost da se u konačnici postigne temeljni unutarnji dogovor u stvarnoj i potpunoj ravnopravnosti hrvatskog naroda sa druga dva konstitutivna naroda u BiH... HDZ 1990
Moguće je da je ovaj skonto da mu je lakše pokupit glas od Bošnjaka jer ih je više, nego od Hrvata, tj da ide utabanom taktiom Željka Komšića, tj pokazat bošnjama malo domoljublja i voljet će te. A kad dobije vlast, onda će moći svašta uradit i vrlo lahko napravit 3. entitet. Nadajmo se da nije tako. Da nije licemjerno ovo što nam prezentira HDZ 1990.
samo što ovaj dolazi iz stranke sa hrvatskim predznakom, a komšić iz komunističke partije.
dr-kvarta i Dragan Covic dolazi kao JUGOSLOVEN iz popisa 1991. BUUUUUUUUUUUUUU HAHAHHAHAHAHAHAHHA :))))
pazite samo kakve nebuloze valja martin raguž, danas kaže u suverenoj državi nema i ne može biti drugih država i državica, a on pri početku bošnjačko-hrvatskog sukoba pristupio hdz-u te prihvatio poziv vlade Hr-Hb da pomogne u popravljanju humanitarnog stanja, stabilizaciji prilika i razvoju humanitarnog sustava u Herceg-Bosni, a jedno vrijeme je bio i šef ureda za raseljenje herceg-bosne.
Pa jbg čovjek napokon shvatio sta je i kakva je situacija, skontao da se od snova i maste ne zivi...
ma meni je svejedno lutko, od bejha nema ništa, kako god potjeraš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čoviću i čovićevi puleni, spremite se za majoriziranje 12.10. :)
ahahahahahah.. zaposlena i europska bih. hahahah
jok dr zaposlena herceg bosna u den hagu,ti bi trebo vec bit tamo kod praljka da ti da instrukcije.
general praljak je institucija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)