Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 drzave ... 3 naroda ..... Srbin u Srbiju .....Hrvat u Hrvatsku a BiH za Bosance.........LOGICNO!!!! A ko hoce moze u BiH...ali samo sa BiH vizom + da ima posao (da nije na teretu BiH) JEDNOSTAVNO!!!!!!!!!!!!!!
SRBIN / BEOGRAD ima smisla to sto kazes i na zalost postoji taj dogovor izmedju srba i bosnjaka. bosnjaci se samo oficijelno zalazu za bih, ali oni su odavno republiku srpsku otpisali. vracaju se samo u mjesane hrvatsko/bosnjacke opcine i nastoje pridobiti vecinu tu. to je jasno kao dan! ali....mesic je proslost, josipovic je pragmaticniji politicar. a mi u bih se nikada necemo pomiriti sa dzamahirijom na cijeloj teritoriji federacije. tesko jeste, ali bilo je i teze za turkosg zuluma pa smo opstali !!! iseljavanje u hrvatsku se vise definitivno ne isplati u ovoj krizi !!!
ZA NEUPUĆENE - NEMA NIŠTA OD NOVOG DEJTONA! AKO NISTE PRIMETIILI U POSLEDNJA 4 MESECA SU SE SASTALI 4 PUTA MINISTRI INO POSLOVA SRBIJE, TURSKE I BIH (ALKALAJ). ŠTA MISLITE ZAŠTO SE TOLIKO SASTAJU? VRLO PROSTO, OMEKŠAVAJU ZATEGNUTU ATMOSFERU I DOGOVARAJU BUDUĆNOST, A ONA IZGLEDA OVAKO: REPUBLIKA SRPSKA OSTAJE DRŽAVA U DRŽAVI I U NJU PRETEŽNO KAPITAL ULAŽU RUSI I SRBI, U FEDERACIJU ĆE ULAGATI MNOGO VIŠE NEGO DO SAD TURSKA, I IZ FEDERACIJE ĆE SE NASTAVITI ISELJAVANJE HRVATA (RS ĆE TO PREĆUTNO ODOBRITI) I ZA 5 GODINA BIĆE POLA BOSNE SRPSKO A POLA MUSLIMANSKO. SRBIJA SE DEFINITIVNO OPREDELILA JER JE TRI PUTA ZAGREB SPREČIO DOGOVOR O TREĆEM ENTITETU! HRVATI SETITE SE DA SU SE TADIĆ I DODIG U NJUJORKU, BANJA LUCI I BEOGRADU SASTAJI SA ČOVIĆEM!!! ALI SU MESIĆ I JANDROKOVIĆ SVE TO POKVARILI. MESIĆU NI TO NIJE BILO DOVOLJNO VEĆ NON STOP PLJUJE PO SRBIJI, AGITUJE ZA KOSOVO I PRETI REPUBLICI SRPSKOJ ORUŽJEM! DAKLE, HRVATI ZA SVOJU SUDBINU U BOSNI MOŽETE SE 100% ZAHVALITI ZAGREBU.!!!!!!!
Sad ce Hrvati i Srbi ponovo traziti nekog davida Owena koji bi im ispunio maksimalisticke apetite a bosnjacima dao mizeriju. Trebaju biti ukljucene i neke strane koje su naklonjene bosnjacima a ne samo EU.
@komunista svaka cast. extra si mu rekao.
U saopćenju se navodi kako je predsjednik HDZ-a 1990 Božo Ljubić još u Bruxellesu, 19. novembra 2008. godine kazao kako je \"trenutni potencijal unutarnjeg dogovora ispod razine potrebnih promjena te da je jedino mogući način da dođemo do rješenja za BiH, način kako smo dobili postojeće - a to je nova međunarodna konferencija\".POGODAK U SRIDU!!
Sve dok se ne dokine ta miloseviceva tvorevina nece biti mira, treba zaustaviti to ludilo kao sto je zaustavljeno i kod nas u Hrvatskoj!
@HB Herceg Bosnom ces samo izgubiti \'islamo\' iz onog \'islamofasizam\'. Znaci, ne moreeee :) Pusi seeeeeeeee ;)
HDZ 1990 se bori za prava nas Ostalih....hahahaha..malo sutra :) Ali nova medjunarodna konferncija o ustrojstvu drzave - to da!
Sto se mene tice, svi koji se ne smatraju Bosancima i Hercegovcima, nemaju sta trazit u ovoj drzavi. nek idu tamo gdje misle da ce im bit bolje, al nek ne zaborave da ce u svakoj drzavi bit Bosanci i Hercegovci, svidjalo se to njima il ne!
sve moze!!!!
Herceg Bosna ili raspad. Dosta je islamofasizma !!!