Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne treba da uzmu pola ,,rvatske\'\' ali treba da se vrate na svoja ognjišta i da učestvuju u izgradnji i politici Hrvatske.Sad to o konstitutivnosti neznam jer bi onda otišli predaleko i isti princip bi važio i za Srbiju.Jedino u BIH važi ta konstitutivnost jer su se preko BIH lomila koplja istoka i zapada.(nisam siguran za Crnu Goru i Makedoniju).
@@Nekac onda i Srbi trebaju da uzmu pola rvatske jer su bili konstitutivni do 91 zar ne?
Nekac pa i u RS-u su tri konstitutivna naroda kao i u Federaciji.Stoga nemoj svojatati nešto što nije samo tvoje.Uređenje u BIH se tiće svih naroda. Sve se može riješiti dogovorom normalnih ljudi i onih čiji nije isključivi cilj pljačkanje samo svog naroda.
On smatra da u tom pogledu predmet ustavne reforme treba biti cijela BiH, a ne samo jedan njen entitet. Federacija Bih je prinudni brak Hrvata i Muslimana sto joj i ime kaze (Hrvatsko-muslimanska federacija) i kad brak puca, svak uzima svoje.. REPUBLIKA SRPSKA nema sa tim nista. Djelite svoju imovinu.. a nas komsije pustite na miru! To sto ti trazis je isto ko kad bi zena i ja nakon razvoda trazili da djelimo komsijsku imovinu!
Lojavi, razgulite zajedno sa Jurisicem i Komcicem. Necete vi pametovat koliko su Hrvati stari povijesni narod.
A jeli hrvata i srba tada bilo?
hajde malo popusimi pao kamen na nogu
Kad se ona spominjala za vrijeme rimljana tada muslimana ni na mapi nije bilo, zato razguli u anadoliju.
Bozo bozo, vidi sto si nam lipi, pa bolan i kad bi recimo al samo recimo ... dobio treci entitet opet ne bi dobili na izborima kontas ? Pa vi se samo zavaravate da cete vladati. Nece taj vas zaostali nacionalisticki mozak da svati da su hrvatskog clana predjsednistva birali gradjani ove drzave, a ne kako to vi tumacite i slicni vama, da su ga birali bosnjaci. Birali su ga Bosanci i Hercegovci !!!!
cuj uslova, nemam pojma ko je ovaj politicar..... Bosna je spominjata za vrijeme Rimljana a on od jednom dodje i hoce uslove...... znas li ti moj Bozo da je Bosna uspijesna toliko vremena ZBOG VRLO DOBROG RAZLOGA i bice uspjesna pored Titovog i Milosevicevog idiotskog rusenja propalickog, idioticu jedan mali :D
Joj Gargamele, vise si smjesan sa tim... Osim toga ko si ti da stavljas uislove kako ces i na koji nacin uc u vlas. Razugli .. ima te ko zamjenit..