Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bat on Hoces i ti malo Balijskog od 22 cm i vise Ako se dobro plakjes i tebe cu da naguzim on Nema oci ni Usi nece ni znati da Kara Smrdljivog Srbendu Genocidni Korijena
Cetnici ko vas je zvao na ovaj portal mars u sumu Krmad
Jesi vidio, šta ih se nakotilo ovdje? Na Klix-u ti je sve više smradova, Bošnjaci su i ovdje u manjini, do koga je, nemam pojma.
OVIM PUTEM MOLIM PRAVOSUDNE ORGANE U REP.SRPSKOJ da naj ostrije kazene, pocinioce ovog krivicnog dela!!! Mi Srbi nismo sigurni u ovome okruzenju i drugi puta,bicemo prinudjeni da svoju imovinu,zastitimo na nama dobro poznat nacin... Ja placam porez Rep.Srpskoj i vi ste duzni da me zastitite od pomahnitalih ljudi.I moji su stradali tokom rata ali svestan sam da nemam pravo da ugrozavam druge ljude i tudju imovinu. Shodno tome,nadam se da redakcija,,KLIX-a"nece moj komentar izbrisati a da ce ga isto tako neko od nadleznih u institucijama Rep.Srpske i procitati...
Petre periculeus onda je taj Vlasnik saucesnik u genocidu i treba mu se pod Hitno suditi za omogucavanje i ustupanje mijesta za izvrsenje GENOCIDA na posijedu Majku vam jebe Srbocetnicku
miran psu!
@golac Nisi pismen,prema tome ne zelim da ti odgovorim na komentar!!!
POZELILA KUJURINA SRBSKI PENDREK. SUTA CE JE SRBI PENDRECITI A TO HATA I OSTALE BULE VOLE.
srBski?
pisam ti se u zvalje sugave
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U aps!!
pisam ti se u zvalje sugave
Pa sada ako su tvoji stradali u rat ti imas pravo da radis sta hoces!E pa ne moze to tako... Zakon je jasan i on se mora postovati... Vi ste usli na privatno vlasnistvo,tacnije provalili a samim time to je krivicno delo!
pisam ti se u zvalje prljave
O Fikretov...Sta ti je smece???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvo saslusanje? Dosta vise sa ovakvim provokacijama i maltretiranjima nasih majki Srebrenice.
Sramota od države da se ovako postupa prema preživjelim ,ja se pitam kakva je ovo zemlja BiH dal ona postoji uopšte ili je samo na papiru ?
Nije agresija još završena, ni blizu, ko je pomislio, svakodnevnica ga demantira. Atak na Bošnjake i bosanski jezik kontinuirano traje zadnjih 150 godina.