Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NjKV Princ Prijestolonasljednik zadovoljan što su Bosanski politički lideri poslušali prinčev savjet, te putovanjima na različitim letovima, kao i slanjem zamjenika koji nisu rođeni na tzv. "okultne datume" niti im zbir cifara godina starosti daje takav broj, pokvarili krvavi plan Crkve da ih pobiju obaranjem aviona kao u slučaju predsjednika Makedonije Trajkovskog. Nakon otkrića najnovijeg krvavog plana terorističkih odreda smrti Crkve tzv. "Jezuita", te na osnovu i brojnih drugih primjera (datumi ratnih i mirnodopskih masakara, atentata, itd.) koji zajedno ne ostavljaju ni najmanju sumnju da su Crkva i njeni redovi zapravo najveća teroristička i organizovana kriminalna skupina u historiji te kao takvi i nepremostiva prepreka razvoju pravednog i humanog čovječanstva, Rimokatolička crkva i njeni redovi kao i maskirne organizacije poput Iluminata, moraju biti odmah zabranjeni i zauvijek raspušteni, a lideri krivično gonjeni. http://fb.com/BosanskaKraljevskaPorodica
Prisjetimo se činjenice da na geografskom prostranstvu nekadašnjeg Sovjetskog Saveza postoji možda najveća raznolikost klimatskih uslova u vremenu i prostoru koji u principu određuju načine miroljubivog preživljavanja raznih naseobina. Postoji li tamo možda neka oblast koja bi mogla poslužiti kao primijer za nas stanovnike nekadašnje Titine Jugoslavije ?
@OKUPACIJA !!... hoce al u curku....katolicko-islamska unija ce stajati na bedemu Europe.
Rusija barbara je ucestvovala u agresiji nad drzavom RBIH , etnickom ciscenju i genocidu Bosnjaka zajedno sa srbijom, i rusiji j mjesto na optuzbenickoj klupi zajedno sa karadzicem i mladicem ! STOKA ruskosrbska genocidna i dikatorska - ub.ice !
Ja neznam šta nas zamarate izjavama ovoga frajera koji je neprijatelj države BiH jer nikada nije osudio izjave budaletine Dodika (potrčkala fašiste Dobrice Ćosić*) koji javno negira i ruši državu Bosnu I Hercegovinu. Čak šta više ovaj frajer se zaštitnički ponaš* prema njima. Sramota!!! Ma u stvari nije ni čudo kada vidimo odakle dolazi i ko mu je predsjednik (zbog genocida i zločina nad neruskim kavkaskim narodima je već odavno trebao biti u Hagu. Međutim Putina nesmiju da ga hapse jer će njegova raja koja bi ostala u Moskvi zatvoriti plin zapadnoevropskim zemljama pa bruka.).
Ponovo će Ruska čizma gaziti Balkanom ! zapamtite ove riječi
Zlaja zakuh'o, upustio se u stvari iz kojih nije sposoban da nađe izlaz, pa traži pomoć OHR-a. Ne ide to tako!
šta doživismo da harčenko brani sda joj majko mila
Aha,znacinece PIC,...a hoce li KURC,...ybmvam majqu svima,sjedite,dijelite kredite,zivite od zelenashenja i ucjena....
Poznato je da dotični kao i zemlja iz koje dolazirade na rastakanju države BiH i da im trenutna situacija u Federaciji odgovara. Narvano, uz svesrdnu podršku SDA i njenih satelita.
a sta drugo ocekivati od njih, trebaju dati jos orden onima koji su 20 godina pljackali drzavu a i danas rade sve da uniste ono malo sto je ostalo iza njih
medjunarodna zajednica postaje saucesnik SDA-u i lijanovicima u unistavanju drzave