Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, nisam citao deseterac od osnovne skole.
ovo Ahmo vidio od realiste pa dosao na ideju da roka poeziju. Bravo Ahmooo.
Da nije ona iz nadrealista: Božo vozi, Božo jurca, n.a.p.u.š.i.t.e mu se ku...
...odavde vi kuće ne vidio ako to nije bog magle i visokije trava Vučurević Boža sve napisa u bajbokani...to vi je njegov rukopis od A do Š
Nigdje ne mogu da nađem onu pjesmu \"Božo kamiondžija\" ili nešto slično (o Vučureviću je) sa početka rata, čini mi se da su je snimili Nadrealisti. Sjećate li se? Ako neko ima neka postavi makar tekst.
Hhaha,svaka cast Bure -Care Pa pozavidio bi ti svaki vlaski pijani guslar! Ebote svi piche taj chobanski instrument (cak i Albanci),osim Bosnjaka!! Hahhah chobani!
Ostao Ahmedu kodni zapis u genima, zapjevao Filip Višnjić iz podsvijesti.
Sta je ovo? Pretpostavljam da je trebalo biti duhovito. Ne znam gdje je donja granica autoru i portalu. Bolje ne pisati nista nego ovakve stvari.
Sa ovom budalastinom Burica sarajevo-x je doseglo dno dna...Nevjerovatno..Jadna je zamlje u kojoj ovakvi portali informisu narod, i ovakvi \"vrhunski novinari\" na om portalu izbacuju svoje gluposti...I dalje slika tuge u KAZAMATIMA BOSNE I HERCEGOVINE...
bravo bure bardu novinarstva ,csre noci i magle hala i kanala,nek si im ga zabiberio,zabezeknuti smo,aferim,mi smo sampioni,bosna bosna,da nam je vise takvih sinova bih,kad ce nastavak?
Šta ima burić pisati o ovome kad je i sam fašizoidni krmčić?
konacno, bravo Ahmede
Svaka cast...!!!