Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete u domu živi, bori se, studira, popravlja uslove u domovima... kapa dole!!! A ti bagro klixovih komentarora, srami se! Čuj terorista, čuj ne valja mu prezime.. fuj!
una my love
@BHReaInost2018 eto ti ces odredjivati gdje je kome mjesto gilipteru
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stari mu je došao iz Egipta da se bori u ratu i oženio mu mater njegovu u međuvremenu prije nego što je nastradao. Ali kakve laži baca sa ovim oko stranke. Pa lik mahao zastavama na SDA mitinzima, u prvim redovima zajedno sa Serdarevićem i Zahiragićem i ovako beskrupulozno laže.Pa citavu kampanju bacao slike i storye sa SDA okupljanja. Kakav idiot jebote.
Sretno burazeru, čim te b.a.l.i.je. ne vole to je dobar znak da si ti regularan
ovaj ce trazit da se u amfiteatre postave nargile, preko zvucnika pusta ezan, i da se klanja 11 namaza dnevno
boli te briga, svakako se tebe ne tice, uhvati se ovaca i livade
Nikad prije rata cuo za ime hamza!Znam da mnogi teroristi nose to ime a ono AL -boze sacuvaj!To studenti-Fuj!
@SarajevoParty Niko to ne osporava-dotle ce se bosna raspast i on nerka vam bude predsjednik na 23%, namam nista protiv!A;ha,ha...
Pravi talibanski "mladunac"!Pisam se je na grad koji hoce da bude glavni a gdje covjek s takvim provokativnim imenom moze obavljati bilo kakvu funkciju!Hajmo prvo serijatsku policiju uvedi!Da je mene neko tako azvao, promjenio bi ime!
ko ti drma kavez ?
staaaro sarajevsko prezime
Hamza Vahid El-Din -------- hahahahh bome talibanizacija u punom zamahu i Trokutistanu
Nije stranacki - samo vjerski znaci? A to o prijemnom za studente drugih fakulteta... samo za tu izjavu treba ga sutnuti nazad u osnovnu. Nepismeni kreten hoce da uvede proces nostrifikacije diploma za postdiplomce koje su vec unutar sistema! Jer kao dolaze ko zna odakle da "operu" diplomu na UNSA. Na UNSA. Gdje ima cjenovnik ispita. https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/teme/unuk-za-djeda-djed-za-babu-eto-diplome
pa zar nije mogao biti samo Vahid Hamza, sto se guzovi moraju arapu prodat
Uskoro će se u Sarajevu i BiH elzet brava zvati El-Zet.
ne da mi se citati sve komentare, pa zato ne znam da li je negdje objasnjeno porijeklo njegovog imena i prezimena? nemam negativan odnos prema imenima bilo koje vrste, samo sam rad znati, zato, ako do sada nije objasnjeno, mozda neko zna nesto vise o tome. hvala unaprijed!
@kraftwerk, cinjenica da si samo Ti odgovorio je dokaz da su dobri i plemeniti ljudi koji zele pomoci u manjini. Hvala ;-)
Gdje i kuda ide moja BiH uvijek se pitam...paz Hamza el din...boze moj, Tvrtko nam se okrece u grobu ali tako nam i treba..nit groba nit pogroba..mislim da strane obavjestajne sluzbe sve detaljno obradjuju na moje gore pitanje..nemojte se iznenaditi nista...
nema sumnje, stranka ga prati, presjeko je sa Alijinom slikom na insta
Navedite mi tri decaka rodjena u Sarajevu pre 91 i da su dobili ime Hamza...itd...
dobro "brate", nek si nam rekao