Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lipovaca jos uvijek misli da se narod zeza
ovog lika ni puska ne tjera sa vlasti :D
Zna li neko kako se zove i onaj političar što je na JMBG protestima rekao šta misli o narodu, kad smo već kod ovakvih idiota.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prema kucama i vilama krenuti, polupati kriminalcima domove i izvrnuti auta pa da vidimo kako ce onda razmisljati.
Pogledajte kako je bilo danas u ŠTABU FAHRUDINA RADONČIĆA http://youtu.be/xZpATnH-PPQ
E sad slijedi bajbukana.To on zna i zato se ovoliko borio protiv smjene.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/skupstina-usk-prihvatila-ostavku-hamdije-lipovace
i nemoj hamdo, neka te smijene na izborima, tko god je na ulici mijenjao vlast i s ulice došao na vlast ništa dobro nikom nije donijeo...
Lipovača je podnio ostavku prije 5 minuta.
Prestavnici gradjana napustili salu izgleda da ih je tigar postroio
Sjednica skupštine USK je uživo na RTVUSK i lik ne da ostavku,a vani čeka razjarena masa.Lično mislim da imaju pola sata i ako nešto ne riješe biće mrtvih glava.Što bi rekao Lagumdžija nijedna stolica nije vrijedna mrtve glave(osim Lipovačine)
GLAVAN PRAVI !
Lipovaco, seronjo stari, dokazao si kakav si politicar. Napustas svoj narod a nije jos ni zapucalo. Ako si politicar onda treba da stojis uz svoj narod i ako treba da za njega das zivot svoj. IZDAJICO NARODA. Pokazao si da si spreman i zrtvovati i svoju porodicu, djecu i ljubavnicu za fotelju. Takvima kao tebi treba da se sudi za izdaju svoje zemlje.
SNSD placenici na netu, uskoro spisak....Jedan od najaktivnijih i najplacenijih zasad kodno ime FRANC, zapamtite dobro, zaradjuje po dislajkovima, svakog prvog u mjesecu legne lova na racun...A sjedi koo car kod kuce i pise nacionalisticke komentare, ono tipa islamisti, dolaze muslimani, napadaju, sve samo da se ne spominju penzije u RS-u...Isprovocira raju i onda mu dislajkuju a on po dislajku uzima novcanice, radje mu lajkujte, hahahha, jes smijesno malo, al istina, ne nasjedajte....Kazu ako prvi pada za vikend, onda mu uplate prije prvog, bog te, bolje neg u OHR-u....
na skupstinu je dosao najmocniji covjek bihaca sad je samo pitanje koga ce postrojiti da li lipovaci da li demostrante.
koji,Tigar?
Pravi komunjara sa primjesom izdajnika.
Ne moras ti datii ostavku, narod ce te skinuti...
Narod ga postavio NAROD CE I DA SKINE.....
Hoćeš hoćeš KLOSARU jedan
sad ce zele da ti odsvira turski mars u pi.zdu materinu!!!