Zvanično potvrđeno
0
Hamdija Lipovača na čelu Vlade USK
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dere ovaj SDP. ide tako brzo da ga ove ucmale stranke ne mogu pratiti.
neka samo nije Asim Kamber :)
Ne vole sarajevski SDPovce Lipovaču nikako, čojk radi a ne uzima reket. Ne pridržava se smjernica iz centrale.
U Bihacu je uradio: -Napravio skolu u jednoj MZ -Vodovod i moderna kanalizacija sa prociscivanjem otpadne vode se rade u gradu vec.. -Trg kakvog malo koji grad ima -Pjesacki most -Treci gradski Most -Renovirao vecinu devastiranih zgrada -Venicijanske stepenice prilazu trga I-Ulagao u sport TD..ITD.. Prije njega u bihacu nije cesta posteno bila asfaltirana.. Naprijed Hamdo..
ovo sigurno tezy briše postove koji govore protiv njegovog šefa ali istina se ne može obrisati
ne znam što obrisašte prethodne postove kad je sušta istina da hamdija lipovača ljubi i grli jednog kriminalca( imate masu slika na usk portalu ) esada bašagića predsjednika SDA stranke u USkantonu kojeg je sipa hapsila u akciji kastel, znači s kim si takav si. i zaboravih reći ne pripadam niti jednoj stranci i ne znam iz kojeg razloga ovi SDPovci sa jarećim bradicama brišu postove koji su istiniti
bravo sa-x. nepogodni komentari komentari na racun SDP-a ise brisu . Jos jednom SMRT FASIZMU - SELAM NARODU ( SDP - SDA ) koalicija !
tako je hamdo,kad svi kradu kradi i ti,napravi jos koju fontanu od milion maraka da narodu zamazes oci i bice dobro,glasova ko u prici.
Bravo Hamdo.... Napravi od USK-a ono sto si napravio od Bihaca! Samo naprijed
de bolan otvori paštetu ako smiješ
najbolji kadrovi se postavljaju, po kantonalnim i federalnim mjestima, sve je spremno da u ovoj deceniji se od FBiH napravi \"zapadna njemacka\"
a kraju mandata : plin u svakoj kući - nista nije uradio dvorana - nema ni temelja gradski saobracaj - osim taxija nista besplatan internet - samo u snovima polietilenka trenutno u stecaju al zamel - ni 1 KM nisu ulozili turistički aedrom - ni a od aerdroma gradska otoka - opet nista ... nastavi niz nova radna mjesta 0 bodova
Ojadio je općinu. Pitajte ga za kredite za reprogram duga od oko 10-ak miliončića. Leee leeee. Jadi moji. Za \"Mirogoj\" u centru. Le leee... Za omladince SDA koja je skidala šarafe s novog mosta. Le leeee... Za uzimanje provizije od zaposlenika u općini za SDP. Le leeee...
za @PP SANADEEEEER!!!
Stvar će ići sasvim glatko Dok se ne upetlja Zlatko
kod nas se ne moze reaktvirati mandat. ako ga pustis, papa do novih izbora.
JADRANKAAAAAAAAAAAAA