Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ce se motati u politici taj i duhom i tijelom anemicni tip.
Pa sta ti imas da razgovaras . U BiH ima na hiljade ljudi koji bi to obavili puno konkretnije i djelotvornije od tebe samo sto ti i takvi ne radite svoj posao a petljas se u nesto sto nije tvoj domen. Bori se da nam ukinu vize i da izađemo iz ovog usmrdjelog tora a ne samo eto ti bio i sada nam pricaj sta si ti radio . Fuj bagro lopovska !!!!!!!!!!!!!!
chelni chovjek najneefikasnijeg ministarstva u vladi bih
ja politicara i sprdacine. Fino su nam ga uvalili... dijaspora, cuvajte se ovakvih. Jel to onaj sto nije prosle godine ni potrosio ono malo para za povratak.
Ovi iz SBIH-duša imu posjetu dijaspori...Ej dijasporci, čuvajte si se ovih iz ove stranke...Za njih je BiH opština Centar...sve je kod njih iz interesa
ma more mars