Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolaterall ja sam ovdje gdje sam, niko mi ne smeta,samo imam prioritete koji su drugaciji od tvojih.Samo na hadz cu ici,to je duznost,ali cu se vratiti nemoj da brines.Idi ti na zapad bolje je hehe.
http://saff.ba/cilj-kampanje-protiv-arapskih-turista-gladan-bosnjak-je-najjace-oruzje-u-rukama-neprijatelja-bih/#.Vc86vZcbr7A
Religija = najbolji primjer Stockholm sindroma ikada
Imo sam odvijek zelju da odem na hadz. U najmanju ruku na umru. Ta ekonomska strana mi je losija tako da se mogu samo nadati. Hvala Allahu dzs opet kolko toliko sam zdrav i imam neki poso radim pomalo , nije nesto zavidno placeno ali ehamdulila.
lijep broj,ma sha Allah
Bilo je više zahtjeva, ali Saudija ne da više viza BiH. Svaka zemlja dobije određenu kvotu. Kad bi tu došao svako ko i želi i može ne bi imalo prostora da primi, a tek da obavi bar tri farza.
previse turcizama i arabizama da bi razumio ovaj tekst , iskreno vjera mi je nesto zadnje u zivotu :) imam druge prioritete , puno vaznije od klanjanja i obigravanja džamija
mnogo toga je kod nas zakazalo :):)
dobar je momenat da se okenemo zapadu jel tamo i pripadamo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Masha'Allah