Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Boli nas tuki za arapsko prolijece i vijesti iz arapskog svijeta
saudijanski monarh najviše voli da kuriše mlade dečke u čm.arč.ić na svojoj jahti od 150 metara. u tome mu pomažu rock zvijezde iz holivuda i skupe ku.ra.ve koje dovode iz Monaka. svako ljeto orgijanje u zalivu 1001 noći pokraj obala kraljevine saudiskih pogančera.
@dx ti si mi prejak, cuj kakav ba buhari, tejmije je car:))) gdje tebe nadjose?!! prejak lik si, ali svejedno cu te pitati: gdje si ti u ovome sto si citirao pronasao sije imamije/dzaferije i zejdije?! ponovit cu - to za rafidije ce ti isto reci i kompletna siitska ulema.
@benjamin hajde sada ti meni objasni sta rade (u iranu) na konferenciji islamskog jedinstva dr. enes ljevakovic i nezim halilovic mudderis, ako je istina ono za siite, sto si ti naveo: http://www.ibn-sina.net/bs/gostovanje-zvaninika-islamske-zajednice-u-iranu/enes-ljevakovic-i-nezim-halilovickonf-o-islamskom-jedintvu-2007.html ili dr. zuhdija adilovic i dr. sukrija ramic: http://www.ibn-sina.net/bs/gostovanje-zvaninika-islamske-zajednice-u-iranu/dr-zuhdija-adilovic-i-sukrija-ramic-2008.html ili imami banjaluckog muftijstva: http://www.ibn-sina.net/bs/gostovanje-zvaninika-islamske-zajednice-u-iranu/imami-banjaluckog-muftijstva-2007.html
kakav ba buhari i njegovi stavovi vidi sta je sejhul islam ibn taymiya govorio o shijama napisao je cuveno djelo u deset tomova maksuzile posveceno shijama..Ibn Taymiyyah duly eulogized the Ghaznavid ruler, stating that: He commanded that Ahlul Bidah be publicly cursed on the minbars, and as a result the Jahmiyyah, Rafida, Hulooliyah, Mu\'tazilah, and Qadariyah were all publicly cursed, along with the Asharites.[20] dakle bas tako ehlul bid\'a :rafidije,mutezile,hululije,dzehnije,kaderije itd itd sve su to zabludjele sekte..slave nevruz nova godina zoroastrem tj. vatropoklinika... visa prava imaju ti vatropoklonici danas u iranu od muslimana ispravne akide kojih je jako malo ostalo u iranu
a evo i link interviewa sa bugarijem i abdulahom hodzicem, povodom obiljezavanja 22. godisnjice: http://www.youtube.com/watch?v=nwZ42kkTnZM a, evo i sta midhat ef celebic kaze: http://www.youtube.com/watch?v=1CpHg6UzB1M a evo i sta rhm ahmed didat kaze: http://www.youtube.com/watch?v=IpyfDFXVYsI
jeste sto se s.un.its.kog pravca tice...a pored ovih ima.mo i siit.ske me.zh.ebe - kao sto su dza.fer.ijski i ze.jdi.jski...sij.ski pravac is.la.ma se sasvim normalno izucava na al-az.ha.ru, isto kao i ova cetiri su.ni.js.ka. poslusaj sta je ha.fiz bu.ga.ri rekao o im.am.u hom.ein.iju k.s.: http://bosnian.irib.ir/analize/intervju/item/103777-ha.fiz-sulejman-bugari-u%C4%8Desnik-ceremonije-obilje%C5%BEavanja-pre.se.ljenja-im.ama-ho.me.in.ija-r-na-ah.iret samo ukloni ove tackice - morao sam radi filtera.
mora da si stupio u privremeni brak sa ovim hafizovicem, kako to peksine shije rade guze se u \"privremenim brakovima\" roditelji prodaju svoju djecu buzujima ziva istina znam na zapadu hejbet iranaca koji to opravdavaju. denzeleee jesi li mu ga obalio pa svrsavas na njegove izvale???
U islamu su 4 mezheba priznata, a Sektaški ŠIITSKI mezheb je odbačen prema tome STVAR JE JASNA.
ja bih da budem sa ovom skupinom gdje je poslanik s.a.v.s.
Pa sugurni je da će 72 skupine u Dehennem a jedna u Džennet.
@benjamin dakle ti znas sta je istina, a poslanik a.s. nije znao?! nije znao ni rhm ef djozo, ne zna ni qaradawi, ni ehm zekki ibrahim, ni rhm ahmed didat, ni midhat ef celebic, ni rhm h.hfz. hadzimulic, ni.... blago tebi
Hajde Denzel na ovaj Chat na portalu pa da malo prodiskutujemo stavove, hoćeš li , jer ja znam šta je istina i zato sam ti pokušao otvoriti oči.
Za Đozu je bio posebno imperisvan rezulat moći ove riječi, odnosno Homeinijeve rev.olu.cije. Iranska rev.olu.cija je izvedena bez kapi kr.vi i Đozo je naziva bijelom revolucijom.
Potpuno svjestan da evropska sek.ula.ris.tič.ko-mat.eri.jalis.tičko mišljenje neće uvažiti ovaj njegov odgovor, Đozo im ostavlja na volju da raspravljaju baš do mile volje. Ali je uvjeren da će to pravilno pojmiti vj.er.nič.ki um i da neće imati dileme kako je to bila manifestacija mo.ći riječi koja je izgovarana jasnim jezikom iz iskrenog srca. «Bo.ži.ja riječ kada izlazi iz iskrena srca i dopire do otvorene d.uš.e koja vapi za njom, u stanju je da čini čuda», ushićen je bio Đozo u svom tekstu.
na ovom istom linku http://num.n-um.com/?q=node/4281 ima i predavanje od husein ef. djoze o \"ve.hab.ijama\"...da podsjetim sta je rekao ra.hm.etli husein efendija djozo o imamu ho.me.in.iju k.s.: Na šta se Ho.me.ini oslanjao kada se odlučio angažirati i suprostvaiti biološkoj i duohovnoj okupaciji m.u.sl.im.ana? Možda najhrabriji odgovor je dao Husein Đozo, u svom tekstu posvećenom Ho.me.iniju. Pitajući se kako je Ho.me.ini, jedan prognanik, beskućnik, iz malog seoceta pored Pariza, dakle, bez novca i or.už.ja, uspio izvesti milionske mase na ulice T.eh.er.a.na, kontrolirati ih i usmjervati protiv režima Reze Pahlavija, Đozo na ovo pitanje i ovaj najveći politički fenomen dvadesetog stoljeća daje vrlo jednostavan odgovor. To je riječ Imama Ho.me.in.ija, koja je, kako piše Đozo, jača od cara -careva, šahin-šaha, i najmoćnijeg or.už.ja koje je posjedovao...