Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tvoj sef zlatko koji te voda na uzici po BiH i prezentira ostalim SDP poltronima je Ministar vanjskih poslova. Jel to i njega napadas? Hoces li i njjegovu smjeni traziti?
Preko 8 miliona iz budžeta je otišlo u ruke tom našem predsjedništvu a dvije pismene nisu sastavili. Ništa ne čudi.
a Željku puna usta poštenja, a za silne pare koje uzima na račun naroda ne spominje.
s Srbijom odnosi nikad neće bit čisti dok ne bude spiska i potjernica u našem posjedu. svi koji su u ratu bili granicu ne mogu preć rahat jer ne znaju jesu li novi Ilija Jurišić. Eto Komšiću, nije da nisi imo šta radit..ubleho lafinaška.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka im je na cast i dusu sto sute
Ako Hadžiomerović osvoji izbore,bit će"Bakir o*šo,Bakir do*šo"
žao mi je ovog tipa, kao covjek nula, propao kao muzicar, jos gori kao novinar.
Sute oni o mnogo cemu, nije samo o tome...
Da si jedini kandidat, za tebe necu glasat, prodan duso...
na šta to ličiš stoko komunistička mrš
ne kažem ništa protiv toga da presjedništvo ništa nije objavilo u vezi primirja u pojasu Gaze, već slika i lik majmuna koji hoce da bude u presjedništvu, mrš hajvanu jedan
Izetbegović sebična hinja, Radmanović Dodikova kučka, Željko izgubljen slučaj. Ko da se oglasi?
Izprepletano aktuelna vlast i hamas u Palestini..... ,zozda se zbog toga suti..!
Nema više ovaj Lagumdžiji i SDP-ov Goebbels toliku moć da ljudima ispire mozak i sije mržnju kao na FTV-u prijašnjih godina
a vidi postenjacine,uh ovdje ne treba komentarisat,oprostite upao sam na sastanak sdp?!
SDP-ova omladina je ažurno preuzela odgovornost oko toga koji komentari idu u vrh, a koji se minusiraju hahaha, smiješno sviju mi.
Cini mi se da bolje misle onom manjom glavom bez mozga, nego onom s mozgom Tri predsjednika, da avaz puste odjeknulo bi, a jok oni se prepiru i utrkuju ko ce bolje i skuplje auto voziti. Pa u njih se posao sveo da tokom godine nekoliko puta vijenac poloze, da otputuju i vide svijeta, da pojedu, popiju i nesto jos usput i sve se na to svelo!
Turizam, više nego funkcija. Da mi je ijedna normalna odluka, ijedna korisna stvar što uradiše..ništa jaro, pustahija.
a onaj s avaza se zatrko u predizbornu kampanju, likovni tehničar, da nam karte farba u ružičasto haha
Sad ce Bakir i u dzamiju poceti dolaziti. Siguran sam da vec sada lista ilmihal. Treba privuci biracko tijelo. Isto ono koje je blatio i ismijavao u 60 minuta. Ne bi me iznenadilo da ga je neko vec vidjeo negdje na teraviji?
Zauzete su dzamije SDA je to zauzela i drzi pod kontrolom, a prvi safovi su rezervisani vec!
A čekaj, to brigu o Gazi ne može pokazati neko ko nije musliman?! De molim te..
Al' SDP-ova omladina radi dobro na ovom sistem ocjenjivanja i komentarisanja na klix-u hahahaha.
samo kad kemo zagalami!! usranih gaca sjede, tipkaju i lajkaju :) al jos samo malo...
U jednom trenutku top komentari kojima se proziva Bakir da se sad odjednom pojavio nakon 2-3 godine i kao on morališe, dva minuta posle toga svi ti komentari naklepani minusima a top komentar hvalospjev ahahaha, majke mi najofirnija stranka na klix-u.
Predsjedništvo Bosne i Hercegovine u posljednje četiri godine, ne radi ništa osim što se ponekad slika za stranačke potrebe... novi ljudi, nove snage nam trebaju, Bakir Hadžiomerović definitivno...
dzaba im sve kad oni nemaju m... za bilo kakvu reakciju, jer ce pobugu uvrijediti Amerikance ili neke druge zemlje koje su ukljucene u sve ovo, nmz mi svoje odnose narusavati zbog nekoga tamo. Ma nek se gone sva trojca u ....