Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ti nisi iza resetaka
Odavno se trazi rjesenje i svi znaju da nema rjesenja koje je ekonomski isplativo. Tako da bezveze zamazujete oci ljudima.
Vidio od Rumenigeta gde si do sad bio lenčugo
Vidio od Rumenigeta gde si do sad bio lenčugo
A ko ih je jamio, pa ih sad treba vracati. I koliko je taj sto je bio jamio duzan?
Ako ćete ih vratiti onda znači da ste ih vi i uzeli.😀
Svi smo učili plivat na tim bazenima red bi bio da se konačno osposobe nakon dugo vremena
Dosta te je vala Ibrahime !!!
BORIS TRAPARA SASTANAK SA UPOSLENICIMA KANTONALNOG ZAVODA ZA ZAŠTITU KULTURNO-HISTORIJSKOG I PRIRODNOG NASLIJEĐA SARAJEVO GDJE BRUTALNO MALTRETIRA SVOJU UPOSLENICU http://sndup.net/s6mc
Ćorka
Dokle’ je ona žičara do Jajce kasarne..koliko su karte
Neka hvala! Bolje da se sruši! Ko će tamo ići da se kupa? Pa se nije bolje da su bazeni gore kod Zetre negdje. Otvoreni i zatvoreni. Pa to je sportski kompleks. Realno bi bilo da je to smješteno na toj lokaciji. Koja Bentbaša!? Niti ima prilaza, ni parking, nema ni kapacitet. Dva javna bazena a grad od milion ljudi! 🤣
Tu bi trebala da bude renovirana Tekija koja je srušena mislim 1945. Bungalove, kafane, bazene i plaže treba pomaći uzvodno. Otprilike kao da srušite stari most i tu napravite stakleni most za turiste.
kako se ono zvaše onaj levat iz SDA što je blokirao donaciju Austrije za bazene na Bentbaši...zbog turskog groblja na toj lokaciji tj. zbog golotinje?!?
@100 Svaka mu čast. A to što si ti iz Istorije doguro najviše do predgovora u 7. razredu samo je tvoj problem.
Pa ne počinje istorija Bosne dolaskom Turaka i islamizacijom..a niti završava...
kako se ono zvaše onaj levat iz SDA što je blokirao donaciju Austrije za bazene na Bentbaši...zbog turskog groblja na toj lokaciji tj. zbog golotinje?!?
Pa ti si na vlasti godinama....Sad odjednom populistički.
Ako se basenji "dadnu" gradanima ima da opet prljastina zavlada,obavezno dati nekim biznismenu pa da covjek to sredi,najbolji primer je covjek koji ima bazen u Celicu kod Brckog,sve se sija,cisto,usluga za cistu desetku...cak I cijena veoma pristona,dosta uhljeljavanja,sve privatizirati