Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJI PLAKAT OVE GODINE 100 % lik je malo shifra al taki smo ko drustvo generalno, pa bi me bas interesovalo kad bi on postao nacelnik kako bi to izgledalo, nesto cak mislim da bi bilo i zanimljivo i vrlo moguce dobro.
Cestitke na plakati, umjesto kiselih, laznih osmjeha neko je uveo nesto inovativno...Cestitke....
Ovo je pravi Nacelnik zenice!! puna Podrska, moj glas majstore... nisi clan ni jedne stranke,a narucito nacionalisticke,treba nam ovakav covjek, koi nema dlake na jeziku!!! SVAKA CAST !!! ETO ZENICANI HOCETE PROMJENE IZVOLITE VAS IZBOR, SKINUTI JEDNOM SELJAKE SA VLASTI!!! SVE SU SVOJE ZAPOSLILI U ZENICI I 60 TO KOLJENO!!!
Kad je Zenica postala glavni grad BiH??????? P.S. Ovdje bitno samo s.r.a.t.i. na sve i svasta, POVOD UOPSTE NIJE POTREBAN!!!!!!!!!!!!
Ova budala ima previše prostora u medijima.
jel ovo reklama za neki film?
Glup si 100 kiloObilića.
Jedinica za glupost 1Obilić, ona džukela što se ne skida sa foruma.
Kako te nije stid izaći medju svijet a tako glup.
JEDINICA ZA GLUPOST - 1 MIRAD
Meni treba zensko da bih vodio ljubav :D
@bisdismrd hoces koju gljivu iz haubice 155 da posaljem dole za t.e.h.e.r.a.n????zaboravio si kako tuce srpska artiljerija!!!
Da bi vodili ljubav treba nam oboje ,i jos nam trebaju kondomi ...narodu je svakako ostalo jos samo da se sek***sa jer nas iz godine u godinu je**u politicari
Ko glasa za ovog, treba se objesit odma poslije izbora
Sto ce mu ono oblacno nebo, treb\'o je sta vedrije postavit\'... il\' je i to skrivena poruka!????
Stoka nije zasluzila nista bolje od mirada i slicnih degenerika... Prvo ide zavodjenje pa onda jahanje...
Mirad će napraviti rezultat. To nije sporno. Al kad počne rad, pa kad vidi s kakvim govnima ima posla. E onda će da bude \"MIJENJAJ GA\" :)