Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ko soic samo da se slika sa ojadjenim gradjanima
sve je to malo cudno oko te rafinerije,mozda je nekome i bilo u interesu da izgori
Kod nas nema nikad problema za zdravlje ljudia skorom svaki drugi ili treci obolio od raka
koliko ja vidim po slikama,ovi dzabe leze u bolnici-niko nije teze povrijedjen .jedino onaj u pidzami ima ogrebotinu na celu i flaster.to sto su udahnuli,udahnuli su i tu pomoci nema .treba to pustat kuci,vec politika neda,neka ih nek pojedu koju konzervu sardine na racun bolnice :D
Naravno da nema opasnosti za gradjane kad tamo zive papci!
Malo ih brate !
NEma opasnosti za gradjane?? Jok, treba punim plucima udahnuti, karcinom zagarantovan.
mozda konta da su svi srbi radio-aktivni pa im udisanje sumpora i ostalih produkata sagorjevanja ne skodi ? :D
@DrVejsilHetjimitj hocu rec,kad umru od carcinoma svalit ce se to na navodnu"radioaktivnu" NATO municiju :D
gledaj, sve mladi ljudi. mogu zamislit za kakvu mizeriju od plaće rade. oprema stara 100 godina, a tebi valja radit i izmišljat čuda ne bi li to sve funkcioniralo. još jedan odličan primjer katastrofalno urađene privatizacije.
@Germanac covjek je veliko-srbin iz kanade i oni tamo imaju takve informacije da im putin daje po dve 'iljade marona
@theSoraby Ne lazi! Ja sam iz Broda, plata oko 700 KM, za visoku spremu oko 900KM.
Meni ovaj Ilija liči na Džajića al' nije mor'o baš na svaku sliku, prošli su izbori, jedino ako već ne puca na općinske?
....ako je Dodikovac to je normala.
A što grupacija istrazuje uzrok? Zar ne pistoje institucije koje se time bave? Hoce li grupacija odrediti i uzrok smrti nastradalog?
@theSoraby. Šta god da je osnov sumnje, postoje institucije koje to određuju, a neka grupacija podlozna svakovrsnom mitu i uticaju.
@ZmajevoOko. Naumpalo mi je da je i Davidovom slučaju, naka grupacija vršila istragu i zato je ispalo kako je ispalo. Neka krim-policija i Tuzilastvo rade svoj posao
Mogli ste ovom radniku makar skinuti radno odjelo i dati pidzamu seljacine jedne zaostale
trosak je...valja poslije prati...
Pa jeli zvanicno Brod ili Bosanski Brod ?
bio je Bosanski od kako je utemeljen jer su ga uemeljili Bosanci a ne srbijanci.No od okupacije je postao srbijanski brod,pa sad samo brod.isto kao i Bosanski Novi
Nismo ni mislili da cete reci da ima opasnosti po zdravlje gradjana...