Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi su gori od Cionista. Izdajice najveće prodane duše veći su prijatelji Juzna Afrika, Brazil, Irska i Španija nego lažni muslimani. Al zato kad treba kuditi tespih, lejeltul berat, fatihu i ostale stvari koje ne rade Arapi/vehabije, tu se odmah diže halabuka. BOŠNJACI NE DAJTE SE OBMANUTI !!!!
Odkud kjafiri veci prijatelji od brace arapa?
E moja grupo GRAĐANA! Da li ste svjesni da oni ne smiju pisnuti. Oni su sazidali i napravili veće i šire zidove prema Palestincima ovih dana. Da mogu rahat bit' u ramazanu i ibadeti. Jordan isto tako!!! To vam biva kada napravite folklor od vjere.
Zaista ne vidim potrebu za negativne komentare koji su vezani za pružanje podrške Gazi. Svako ko suosjeća sa njima se solidariše na svoj način, neko uplaćuje humanitarnu pomoć, neko organizira proteste, neko bojkotuje izraelske proizvode. Govorim o običnom narodu a ne moćnicima. Svaki vid aktivizma je pozitivan i poželjan. Ukoliko već ne sudjelujete u istom ne trebate ni negativno komentarisati.
Ma jok trebamo podržati ovu nehumanu šutnju.
Nemam ništa protiv protesta ali da ce ovo nešto promjeniti, nece nikad, zato I ne idem na te proteste jer politicari znaju ko vas j@&@ to vam ništa nece pomoci
Mozes ih i na prste izbrojat
Napokon da neko krene protestovati onima koji sigurno mogu pomoći a neće.
Palestina je slobodna, a Egipat porobljen. Moraju kerovi pitati svog cionističkog vlasnika koga mogu pustiti na svoj granični prelaz.
Egipat može pomoći a neće. Oni su saučesnici u genocidu. Ko svoje lavove izda pojedu ga psi. Palestinci su lavovi. Samo njih će spasiti najveći I najjači. Gospodar svima .
dabogda cionista sisi krepavo u najgorim mukama
Amin
Pa gdje je ta Ambasada, jel to na Livadi nekakvoj ?🙈
"Rafah je jedini granični prijelaz između Egipta i Gaze,.... Humanitarnu pomoć koja ulazi kroz Rafah mora dobiti odobrenje iz Izraela." ZASTOOOOOOOOO mora dobiti odobrenje od Izraela???????????
Sisi je vec dugo placena Mumija..
Free Palestine! I zaista jeste Palestina je slobodna . A većina svijeta je okupirana. Ukrali su ljudima dostojanstvo, slobodu a dali im dunjaluk koji ne vrijedi kao krilo mušice.
Bio je negdje podatak da se Palestincima naplaćuje 8k usd da ih puste da pređu u Egipat.
Nemaju oni vremena odgovoriti vam, brinu se u koji dan će početi Ramazan,
Ako se otvori prelaz i Palestinci pređu u Egipat zauvjek su izgubili Palestinu, to i jest cilj Izraela.
Treba da se otvori prelaz da dolazi oružje i borci. Kada bi se otvorio prelaz na bi bilo lahko ovim izraelskim svinjama. Vidjeli bi kad mudžahidi krenu. Kao i kod nas u Bosni. Kada smo mi krenuli 95 u oslobađanje, tada je svijet zaustavio rat. Free Palestine!!!
i ja to mislim - nikada se vise palestinci na svoju zemlju vratili ne bi ... To i jeste cilj Izraela i ova cijela prica, od 7.10. je zbog toga - da se palestinci istrijebe i da ovi udju u Gazu... to samo budale ne vidi....