Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta očekivati od seljaka koje je Mladić idol??? Njegov mozak jednostavno nije razvijen do te mjere da shvati elementarne civilizacijske stvari.
Gledam jednom video na YouTube koji nosi naziv nešto kao SRPSKA DJECA POBIJENA U OKOLINI SREBRENICE. Žao mi, dijete je dijete. Kad ono negdje između 3. i 4. minute fotografija spomenika moje pokojne školske drugarice koja je početkom agresije na BiH poginula u saobraćajnoj nesreći na području Zvornika. Njima zaista ništa nije sveto kada je u pitanju spinovanje i LAGANJE!
FUUUUUJ !!!!
U vezi Orica… g.rujicic je subjektivan (kao i mnogi njegovi) Bosnjaci su prihvatili objektivni stranu (krscansku-Medjunarodni sudovi) koji su dokazali da Oric nije zlocinac… i Drzavni sud (koji je nepristrasan-ima u svom sastavu razlicitih etnickih clanova) je dokazao da Oric nije zlocinac… kome to nije dovoljno …. “pjan je” … trojica mu govore a on se ne vaalja
E moj Mladene, nemaš ti obraza, karaktera ni postovanja ni prema kome. Sramotan si, zalostan si.
cetnicki isordak
pu smrade
dobio naredbu od duduka, tesko je imati posla sa neljudima
Nije mi jasno kako šire mržnju one koje ukopavaju po par kostiju svojih najmilijih dok ti to ismijavaš. Da si čovjek kao što nisi poklonio bi se i izvini za sva zlodjela koja su počinjena U IME TVOG NARODA!
Da smo u staroj Americi ovaj bi se zvao Svinja koja govori :D
Grujičiću sve vaše mitologije su pale u Hagu. Naser je bio pred sudom, osuđen, nikada niste dokazali ništa nego sve vam je na pričama rekla kazala. Ako je zločinac pred sud dokažite i niko vam nikada neće moći osporiti apsolutno ništa. Vi radite suprotno, krijete presuđene ratne zločince koji bježe pravdi, one najveće krvoloke Karadžića i Mladića oslikavate njima zidove. Stid i sram da vas bude.
Jebemo ti Daru iz Jasenovca
Verbalna dijareja "nacelnika" montiranog da potvrdi rezultate etnickog ciscenja i Genocida...
zato sto je goovnoo
Bravo Majke! Šta je Grujičić do sada uradio?
Majmune...znači treba da šutimo na vaše zločine i da živimo u miru??!! MORBIDNO,ALI ZAPAMTITE....NIKADA NEĆETE MIRNO SPAVATI I TRSŽIĆETE OPROST ZA GRIJEHE ALI BIĆE KADNO!!!
Svima koji imaju bilo šta protiv tih žena, od srca želim da im kompletna porodica pogine.