BiH
12

Green Drinks je odlična prilika za sve koje interesuje okoliš

Klix.ba
Green Drinks (Zeleni napici) je neformalni društveni događaj za upoznavanje profesionalaca iz polja okoliša, ali i prilika za upoznavanje bilo koga ko je zainteresovan za "zelene" stvari. Okupljanja se održavaju mjesečno u skoro 700 gradova širom svijeta.

Green Drinks Sarajevo je osmišljen za sve one koji imaju interes za okoliš i održiv život. Događaj je sasvim pristupačan i mnogi dolaze da upoznaju nove prijatelje, razgovaraju sa profesionalcima iz industrije, nađu zaposlenje (ili zaposlenike) razviju nove ideje, raspravljaju o raznim temama, rješavaju probleme i povećaju šanse da im se život preokrene na bolje.

Pridružite se eko-osviještenicima, eko-profesionalcima i eko-znatiželjnim ljudima Sarajeva na neformalnom mjesečnom skupljanju za opuštanje nakon posla, upoznavanje prijatelja, stvaranje poznanstava i razmjenjivanje informacija. Bez naknade, bez plana, bez članstva... samo za socijalizaciju.

Postanite član Green Drinks Sarajevo grupe na Facebooku. Za više informacija o Green Drinks posjetite njihovu web stranicu.