Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni tvoja stranka nije nista bolja jer je istim tim navodnim zastitnicima jendog naroda otrcala u zagrljaj cim vam se ukazala prilika za fotelje.
"Želimo biti politička stranka koja, kada dođe na vlast, neće dijeliti mjesta u upravnim odborima državnih firmi, već stipendije..." - ovo moze, ako bi dosli na vlast, dovesti do situacije u kojoj vas upravni odbori firmi/kolektiva u drzavnom vlasnistvu za*bavaju neplacanjem zakonski predvidjenih doprinosa, pa time talasaju "socijalni mir" i zatezu situaciju, blokirajuci finansije i poluge vlasti... Primjer: prepucavanja u KS, i inim kantonima. Nakon smjene vlasti, politicari iz porazenih stranaka nece dozvoliti da stanovnistvo na teritoriji na kojoj su izgubili vlast NAPREDUJE, jer ce napredak biti pripisan novoj vlasti (iako zasluge nekad pripadaju inicijativama prethodne). Zato nakon svakih izbora sa "promjenama" imamo 2 godine "cistki", jer se gledaju stranacki, a ne opsti interesi... I onda 2 godine nakon "promjena" imamo eventualne pokusaje pokretanja stvari s mrtve tacke. A u cistkama se, opet, uhljebljavaju "svoji"... Ko ima snage sve to pomesti?
Kako se ono vabi ovaj Dennis Gratz Ovaj garant vodi porijeklo iz austrijskog grada Gratza kad su austrougari vladali i gradili sarajevo
opet ovaj qratz... mislio sam da smo ga se nekako kutarisali.
joj gracica sto lupeta, odkad je on isplicvao na povrsinu u NS, NS je dozivio vrtoglavi pad, ali dobro, jpos jedni koji se bore za svoje interese, a kriju se iza interesa naroda, ako budu imali srece mozda ih komsiceva stranka primi u krilo.
ja ne znam da li vi ove gluposti o covjeku pisete iz NEZNANJA ili ciste zlobe,mada mislim da je ovo prvo tacno je u ovoj BiH sve dupelizac do dupelizca a ostalo je neuka bagra,kojoj se usta zapjene kada vide 50 KM pre izbornim mjestom,kako neko dijeli ili porciju cevapa na mitingu stranke ...pa ovdje u 100 komentara,nema ni jednog polovicnog a kamoli vrijednog citanja,sve smece zivo od internet sljama covjek skolovan,nije kriminalac,trudi se,pokusava nesto da promijeni,nije prost i odma nije interesantan,logicno,kada je pametan budali bio interesantan ?? jadni su ovi "dezurni komentatori" na klixu
Pitaj ga kolika su mu mjesečna primanja i dali na sve to plača porez. Od poreznika i prima plate, naknade a sve je jedno u njegovom dubokom đepu.
pitaj ti tihica koliko su njegova ili cak bakirova, koja takodje mi placamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Muhamede, đe će ti duša?!
MUHAMEDE, POD TVOJOM " VLASTI" ns JE OTIŠLA U KOALICIJU SA LDS-om. Naravno i u nedođiju. Poslije 14-te ostaće ti samo vijećnici i gašenje. Mislim da bi trebao da proglasiš stečaj Naše, Vaše, Njihove, Ničije !
A ko je izabrao i glasa na izvorima za te stranke zadnjih 20 godina. Taoci glasaju za njih jer im pred izbore zamazu oci i Opet iz pocetka. Dali njima narod kad izade glasa za prave ljude nebi bilo toga
zamisli ko nam kaže čovjek koji se odrekao svog imena i prezimena, čovjek koji je pogazio samim tim roditelje, pa takav bi i prodao državu *** ja sve svoje ako nebi.
Zamislio sam se i pao mi je na pamet bošnjak koji se odrekao imena Musliman.
e čuj, nisam znao dok mi ti nisi rek'o... i nisu je doveli na rub propasti, nego su je već upropastili i guraju je u još veću propast... čekajte ljudi dok se krene otplacivati mmf, tek će onda biti muke za ove malo imućnije, neće vam ga vlada otplacivati nego vi :D
Treba i naša vojska izvršiti vojni-državni udar... :))) skoro sam izdržao hahahahha :DDD
zamisli tatini sinovi idu da ruše tate i tatine jarane! :DD
Ne volim ovog Gratz-a , ali ovo mu je prva pametna, ovo su nas sve Tihić i Bakir uništili...
gratz je karinas jedan obicni i pizda
Vidi mu glave!