Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Slusajte debili. Kao prvo, ko vise voli da daje pare onim srbima na Jahorini, neka ide s autom, a ne gradskim prevozom grada Sarajeva. A da nije bilo penzionera, ne bih bilo ni VAS. Imam 25 godina i tako mislim. Ovo sam napisao da ne bih mislili da sam stariji. ZATO VAS MOLIM DA NE SERETE NA USTA !!!! \" To ti smatras da drugim nacijama nije mjesto na bjelasnici, ti bi ocigledno nekog rata ili ??? Samo da znaš da su gospoda sa bjelašnice i ZOI84 tako lijepo izradili 30-ak skijaša i bordaša koji su došli u petak na bjelašnicu da smo svi otišli na jahorinu i uživali na snijegu... a na planinu idem da se odmorim od kretena kao što si ti ....
P.S. @ SLUSAJTE Jedna sugestija ako mogu... Nauci gramatiku pa iznosi misljenje ili se vrati nazad u Gorazde. Jednostavno je!
Treba obezbijediti svim penzionerima kartu na planinu ako ce ih gore smaknuti jer zbog njih je ovaj grad najvise smrdljiv!!! A sto se tice prevoza na Bjelasnicu, je li ova voznja u 15:30 povratna ili nesto drugo?
Da ih Boze nije bilo, mozda bi nam neki drugi ostavili bolju drzavu nego sto su oni.Stari besposlicari sve ih u domove potrpati
pih...
Slusajte debili. Kao prvo, ko vise voli da daje pare onim srbima na Jahorini, neka ide s autom, a ne gradskim prevozom grada Sarajeva. A da nije bilo penzionera, ne bih bilo ni VAS. Imam 25 godina i tako mislim. Ovo sam napisao da ne bih mislili da sam stariji. ZATO VAS MOLIM DA NE SERETE NA USTA !!!!
sta, trebaju penzioneri i te linije da zakrce ko sto pretrpavaju i ovaj ostali gradski saobracaj svojim vozikanjem po autobusima, tramvajima i trolama... godisnje plate 10KM za prevoz i opet se zale. nista njima ne valja... ccccccc
Kakav si ti penzioner kad u Titino doba nisi mogao skupiti ustedzevine da danas zivis kao boss? Jebo Vas Tito i penzioneri, zbog ovih penzionera omladina i nemoze doci do polsla jer se 90% budzeta daje penzionerima, a oni jos kukaju.
jebali vas penzioneri vise!!!!
Olimpijski grad koji pod prevozom do svojih olimpijskih planina podrazumijeva tri linije u dva dana?! ODRON! Zalosno je da ovaj \"Olimpijski grad\" koji nema ni O od olimpijskog nije u stanju uvesti liniju koju ce sam subvencionirati i pomoci penzionerima da dodju do planina i izacu iz ovog usmrdjelog grada!
e bas da nije ove Fene sta bi mi, vi nam i onako nista novo ne pisete.Sve ove prljave stvari citamo na drugim stranicama. De se malo potrudite pa saynajte nesto novo. Fali, fali, fali... Bez uvrede molim.
ebo vas bjelasnica,dajte nam za jahorinu nesto