Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centrosmeće s enikad nije javio da vozi ovu liniju tako da ne palamunđate gluposti.
Nudimo plazanje i puno više snjega.
Zaboravili smo objaviti da je za studente iz okolice besplatno , za penzionere 0,20 KM povratana, za radničku klasu 10 KM povratna i za uposlene u organima uprave 2 KM povratna. Za nezaposlene uz potvrdu sa biroa ista cijena od 7,40 KM. Manja djeca u ruksaku 4 KM povratna. Zahvaljujemo se što koristite naše usluge. Napomena: kućnim ljubimcima poput pasa, mački i pacova nije dozvoljen ulaz u naša prevozna sredstva.Vršimo redovnu deratizaciju i dezinfekciju autobusa svake olimpijade. Ugodno putovanje.
Sta nude majmuni gore sem visokiih cijena skijanja ?
Osam maraka povratna. Te pare na ruke das kondukteru i stignes do Ploca... Ima li za Jahorinu kakva redovna linija?
Franje račkog ulica između filozofije i muzeja
preskupo, bezobrazluk cuj 8km povratna
Moze li mi neko reci gdje je ulica Franje Rackog? :)
trebaju prvo uvesti redovnu liniju ilidja-bascarsija pa onda nesto dalje pokusavati. BRUKA I SRAMOTA !
vrijedi li mjesecna :D
Ove godine samo na Jahorinu, ništa Bjelašnica, puno su bolji uslovi.
sve je to divno i krasno...da nije u pitanju gras. kako divljaju busovima po gradu i tramvajima gdje uvijek mislim \'evo sad ce da se prvrne\' treba da poginem prema bjelasnici...