Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahhahahahhahahahahahahha aaaa sunce ti ljubim, GRAS godišnje propusti preko 2000 vožnji u svim linijama i oni uvode novu liniju! Koji panjevi!
E ja upravo hocu da napisem isto, ne mogu da ispostoju vec postojece, kao navodno nekad nemaju vozila, nekad nemaju vozaca, a oni uvode nove, e svasta.
do kojih ilidza
Padez gore dole...hehehe...
ovo je extra linija za turke i arape sa Ilidze
pisam gras sto puta sam osto nasmijan na stanici pa raspalio pjesaka dabogda propali mamu im jebavo
Bravo za GRAS
TURSKI SADAKA AUTOBUSI DAJU POZITIVNE REZULTATE HAHAHAHAHAHA GRAS JE NAJVECA SRAMOTA U POVJESTI SARAJEVA
Auuu, reda vožnje?! _"Linija će saobraćati po sljedećem redu vožnje: polasci sa Dobrinje: 06:15, 07:15, 14:00, 15:00, 16:00, polasci sa Ilidže: 06:45, 07:45, 14:30, 15:30, 16:30 sati."
Konacno neka dobra iz Grasa !!!
pa bolje bi im bilo da ubace koju liniju poslije pola 12 a ne ovo katastrofa
Nove autobuske linije sa starim krntijama...
A ukinuo10 drugih hahahahaha.
Centrotranse preuzmi kormilo nad linijama Grasa, bit ce bolje i nama i vama, a Gras je svakako propao
http://fbl.ba/najzgodniji-profesor-matematike-na-svijetu-pietro-boselli-u-novoj-kampanji-brenda-charlie-by-matthew-zink/ eeee jah'
Šteta za nas što nismo koji go mogli postići,ali sve u svemu ko god da igra,dobro je vidjeti "zabijanja" a ovo da se nadovežem uništiše muškost sa ovom " modom" ala tigar,zebra u p.m
Tespih linija
Najjaca linija!
Nije ba,to je zbog mojih Hadzica! Ti zivis u Hadzicima mala, i do tebe ne dopire ni gras.