Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije uvije džaba ?
Nikad niste na vrijeme, stalno vam se kvare vozila, revizori su pravo odvrati i seljacine do bola, ne ljubazni samo grabe priliku da opeljuse strance koji dodju u nasu zemlju turisticki. Pustite neku drugu firmu da vodi javni prijevoz jer vi ocigledno nemate pojma
Šta reći nekom ko se koristi pederskim imenom?! Dal si ga sam sebi dao il su ti ga starci dali il ti ga je dao neko treći, (ovo zadnje nije upitno), nebitno, bitno je da ti ga daju. Ajde idi na neki ... forum pa pričaj gdje je a gdje nije gradska raja.
Hvala, ali ne hvala! Meni je svaki dan besplatan tramvajski prevoz.
meni je uvijek besplatan hahaha
Za nekee je uvjek dzabe, budala ko placa ovo:D
ccc cuj na cvili i malti gradska raja, aj padoh sa stolice, Nisu sine klošari, narkomani, air max furači, podivljali navijači gradska raja :) Zelen si jos
pametni se voze gras-om kao da im je svaki dan godisnjica :) krenem s 5 maraka, dok dam 4 za kartu sta cu pojest a od 7:30 do 16:30 u obavezama.... od \'primanja\' da dam za kupon taman bi mi ostalo da pocnem preskakati rucak i veceru svaki drugi dan :)
HAHAHAH Cuj ti sandze sto se prep\'o kletve ahahah DABOGDA NE DOCEKALI NI POLA GODINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAJKU GENERALNO KO FIRMI SVIMA!
meni je vala svaki dan besplatan xD
od 12 do 17 jer u to vrijeme ionako nema reva hhhaaahaaahaa dobar trick
A do 12 ne rade tramvaji,tako napisite bem li vam sve :) I je li danas turistima besplatna voznja ili cete im naplacivati kazne iako poniste karte?
Dabogda ti svoju m.at.e.r u grobu stavio slijedeće godine.
Dabogda ne dočekali svoju 127. godišnjicu!
baš su široke ruke , vala mogli su dati besplatnu vožnju i od 12-12i 15 minuta
ej jaro, ilidza je nekad bila papanluk, to jeste i sad nema sumnje, seljakluk samo takav, al isto ti je i u gradu gore ako ne i gore, jedino na malti i ch villi mozes gradske raje malo naci, jer ne dadosmo dosljacima p.rdnut
haha pretegli se vala svaka im cast stid bi me bilo reci od 12 do 17, koji glancheri