Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko se trude da ugoste papu , svidjece se coJku pa ce htjeti da preseli u Sarajevo
Sta je sa medjugradskim autobuskim saobracajem ? Za Mostar npr ? u 9 taj dan za MOstar trebam... hoce li raditi?
Meni nije ništa jasno: piše da tramvaji ujutro voze normalno do 7h. A od 8 do 10h prestaju voziti. Šta je onda između 7 i 8h???
Ma pukli.
Sta Gras ima mjenjati, oni i s Papom i bez voze stalno pod izmjenama..... Ili ne rade tramvaji jer je neki pokvario, pa cekaju da ga odvuku, ili je trola crkla pa ne rade, ili je vozilo Grasa zgazilo nekoga pa ne rade, ili su im iskljucili struju PA NE RADE.... Nema potrebe za izmjenama, samo neka voze kao do sada.....
Steta papa nece moci da se provoza nasim gradskim prijevozom, jel' to KS sramota da Papa vidi u kakvom se smecu vozamo. I da prosetajte ga malo po Grbavici tokom noci i preko polomljenih kocki po Alipasinom,i neka proseta s psima lutalicama po Dbr., nek vidi neke lose strane grada. A ne samo od M.D. do Carsije sto sebi politicari uljepsavaju.
Papa gigantu, ispit zivota mi je odgodjen zbog tebe :D
bilo bi cool da taj dan odluce farbati zebre i obiljezavat one crte
Dokaz kako se neko utjera u misiju rupu,a ljubavi tu namanje ima ,ili je nema nikako,jedna obicna farsa