Zbog utakmice Portugal -BiH
0
Gras: Izmjena režima gradskog saobraćaja
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOSPODO VEC BRUJE SVE NOVINE O KRIMINALU U KJKP PARK A VI NIŠTA BIVŠI DIREKTOR DELIĆ OSMAN UPROPASTIO JE FIRMU A EVO PONIŠTAVA SE KONKURS ZA VEC IZABRANOG DIREKTORA MOLIMO INSPEKCIJU DA DODE U PREDUZECE RADNICI PARKA U INTERESU NAS I FIRME HVALA
666 niko te ne tjera da zivis ovdje, izborili smo se za demokratiju, pa ti široko polje.. a kolio vidim genocidaši voze u mercedese, audije, bmw i ostaloj \"skupoj ergeli\" dok pšten svijet ni za \"tabanfijakera\" nema (čitaj hrana i obuća)
nije dovoljno samo promijena režima - jedan loš režim se zamijeni drugim još lošijem režimom. treba promijena sistema.
Mi bar imamo tramvaje vec preko 100 godina dok vi genocidasi jos uvijek jasete goveda.
a ja vas dvojicu nabijem na nesto dugo i tvrdo. obojicu odjednom
Da se hoce i to ludilo zavrsit..... bljak
ovaj gras ce jos malo da blokira saobracaj i kad igra Obala Slonovace i to u Kolumbiji, sta ces, bosnjacka posla