Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto su izostavljeni 3 i 4..??
Koja je ovo diskriminacija? Šta su Bogu skrivila djeca u 3 i 4 razredu? Njima ne treba prevoz nego da tabanaju? GLuplje odluke odavno ne pročitah. Sramota.
OVO JE ČISTA LAŽ JER MOJA KCREKA KOJA IDE U 2. RAZRED SREDNJE MUZIČKE ŠKOLE NIJE MOGLA DOBITI OVAJ BESPLATNI KUPON, TJ. OVJERITI POTVRDU JER STANUJEMO U CENTRU ALI IDE NA SPORT U SKENDERIJU I VRACA SE U SKOLU TRAMVAJEM ODMAH NAKON TOGA ( IMAJU 15MIN VREMENA DA STIGNU NA SLJEDEĆI ČAS). NAVODNO JE UDALJENOST SKENDERIJA-MUZIČKA KŠKOLA MANJEAOD 2KM I ZATO NIJE DOBILA KUPON. ILI IMAJU ILI NEMAJU SVI ĐACI OVO PRAVO? ZAR NIJE NEBITNA UDALJENOST A DOVOLJAN ČINJENICA DA DIJETE NAPROSTO REDOVNO POHADJA (OPET) PLASIRALA LAZ ILI JE NEKI NOVINAR (OPET) NETACNO PRENIO VIJEST?
Ja se definitivno više ne vozim njihovim razdrndanim vozilima.Ili pješke ili Centrotrans. A izgubiće na studentskim kartama bruku para jer će malo ko dati im 100 KM za godišnju kartu.
Sad treba past´na godinu, pa se jos jednu godinu vozati besplatno :P Hvala sto su ovo uradili, barem neko osim penzionera da ima popust ili da se vozi besplatno . Ne razumijem sto se studenti toliko zale, razumijem ih, ali opet samo da je njima .
Pravi kvarnjaci ! Kako nece omoguciti besplatne kad imaju i viska para od studentskih karti koje kostaju 100-200KM .Sramota !
e serem im se na njihov tranvaj
kao da bi oni i plaćali kartu :D
Prosle godine niko nije donio odluku da tadasnji drugi razredi imaju pravo na besplatan prijevoz. :S Kako ih nije stid praviti ovoliku diskriminaciju, valjda i mi zasluzujemo bar jedno polugodiste besplatan prevoz. Ali u ovoj drzavi koga ufatise i kozu mu zgulise. :/ Sramota za GRAS. !
jbt izgubi sad dva miliona cipova
a treci i cetvrti razredi moraju placati? ovo je uzas. sram ih i stid ih bilo :D sta smo mi skrivili???
Zelim da cestitam potezu GRASa za ovu inicijativu. Kada su finansije u pitanje uvijek je tesko donijeti ovakvu vrstu odluke. Kapitalisticki gradovi Evrope mogu da se ugledaju na ovaj gest. Steta je sto i ostali srednjoskolci ne dijele prednost prvih i drugih razreda. To moze da bude dobra utjeha onim koji ponavljaju godinu : Jo babo pao sam na godinu. Nema veze sine imaces i dalje besplatan prevoz GRASom ;-))) Pozdrav
Je li mi neko moze objasniti kako se to PRODAJU besplatni kuponi?!
To ste trebali uvesti prije par godina...
Znaju tersat i svadjat se sa postenim narodom zbog karte,a kad oni preskoce voznju ili im se pokvari vozilo(sto je veoma cesto) onda je to uredu
Mene sve besplatno u zivotu zaobidje. Prosle godine besplatno za prve razrede, ja bila drugi. Sad besplatno i za druge, a ja treci. Pa nema smisla. :(
sta je sa studentima?