BiH
0

Granična policija BiH uhapsila više osoba zbog krivičnih djela

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Državljanka Crne Gore čiji su inicijali V. J. uhapšena je na graničnom prelazu Klobuk nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Opštinski sud Mostar zbog krivičnog djela prevara, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Državljanku Crne Gore na ulazu u BiH uhapsili su pripadnici Granične policije Trebinje, nakon čega su je predali Sudskoj policiji Mostar.

Pripadnici Granične policije Izačić juče su prilikom ulaza u BiH uhapsili državljanina BiH LJ. H. jer je prilikom granične kontrole ustanovljeno da ga potražuje Opštinski sud Bihać zbog krivičnog djela oštećenje tuđe stvari. On je predat službenicima Sudske policije Bihać.

Osoba čiji su inicijali J. E. uhapšena je u subotu, 14. juna, na graničnom prelazu Brod nakon što je utvrđeno da je za njim MUP Federacije BiH raspisao potragu zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

Dva državljanina Hrvatske uhapšena su prilikom pokušaja ulaska u BiH na graničnom prelazu Bosanska Gradiška jer je graničnim provjerama utvrđeno da su za njima raspisane potrage.

Za osobu čiji su inicijali H. E. utvrđeno je da je za njim potragu raspisala Policijska stanica Gradiška zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, dok je za N. I. utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud Livno zbog teške krađe.