Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj spriječili ih a opet ih u Bosnu uzeli.. Sto ih ne vratite živi bili
Treba ih poslati curik u Srbiju ili ih pobacati u vodu
valjda granična policija rs.
Ja ne znam što ih naši sprječavaju uopšte, pusti ih kao što rade i grčka i ostale nek idu kud su naumili, neće oni u Bosni ostat ne sekirajte se.
Cuj graničari presreli nekoga u ilegalnom prelasku granice. Jel ovo 1. April?! 🤣
Čega se pametan stidi, Budala se hvali. Nisu ih expresno vratili nazad nego samo registrovali prelazak. Eto njih sutra u Sarajevu. Država koja nije u stanju da kontroliše svoje granice, nije država.
Ovo ne znaš da li bi plakao ili se smijao. Pa kakve veze ima da li su ih zaustavili odmah ili nikako? NISU IH VRATILI NAZAD KAO ŠTO RADI HRVATSKA POLICIJA. Eto njih sutra u Sarajevu, a ovaj Galić i radi za hrvatske interese.
Sprijecili 15,a pustili 150 hiljada ljudi u drzavu. Svaka cast
Sprijecila ili ti ga privremeno odlozila
Odakle dolaze ovi migranti? Ako iz Turske,onda moraju preći u Bugarsku ili Grčku a to je već Europa. Sve i da pređu ove dvije zemlje,moraju u Srbiju. Jeli moguće da ih ove zemlje ovako lahko propustaju?
Kako ne uhvatiše cijevi na Savi?
Prođe ih 315, pa onda uhvate 15.
Ma pecaju ljudi😉
Vojsku na Drinu, ionako dzaba leze po kasarnama