Lapsus prvog čovjeka Bijeljine
0
Gradonačelnik se hvali 'posjećenom menstruacijom'
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vidi pametnice novinarke sto samo klima glavom...
kakve sve seljačine žive u republici smrdskoj :)
ahahhahaha....dobro posjecena menzis...da se posjete i na kneza od semberije...ahahahhahahahahah...ahahhahaa
Joj Hamo vidmu glOve
Covjek je \"prljava\" ba :)
SRBI SU NEMAJU MOZAK, GORI SU OD AMEBA. ONI SU MUTANTNA NACIJA. TURCI IM MALO POREMETILI GENE.
TO JE NAMJERNO REKO DA BI DOSONA JUTUB
ma to je on namjerno reko da bi doso na jutub
BIJELJINA NEMA GRADONAČELNIKA VEĆ NAČELNIKA OPŠTINE.
hahahahahahahahahahahahahahahahaah. . . . kako je lud!!!!!!!!!!!!!
hahaha koji BOT! hahahahahha
Nije on nikakav gradonačelnik on je načelnik opštine Bijeljina a gradonačelnike ima Sarajevo , Banja Luka , Mostar .... opština i grad su velike razlike po ustavu.....
Mozda \"idiot\" nije tako glup (zabravih mu ime)...ovo je samo dio njegovog velikog plana da privuce paznju, jer kako bi javnost konacno cula za njega..ili ovakva provaljotina, ili snimiti pornic na jahti..fakat, da li je iko cou za njega do sada? Ili mu je ovako jedan fini proces naumpao dok je razmisjlao o svom predsjedniku?
Ako bolje poslušate vidjećete da nije to rekao već manifestacija ali je\" a \" vuklo na \" e \", kao onoj štojoj je kisla glooova.
Koja blamaza. A ona nije ni skuzila sta je ovaj tupko izvalio. Ma ne treba ni da kuzi, dobra je pravo pa neka samo drzi mikrofon i slicno
A sta znate,mozda je voditeljica u crvenom pa da joj skrene paznju da se uscula.
Kakva menstruacija, nevjerovatno. A da ga vidi babo sta prica.....