Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Ljubo, očisti ti smeće po tvojim kancelarijama i oko hotel Mostara, za istslo je lako.
da ste pametni ko što niste mogli ste i otpad prodavat.sve se to sortira i balira.ali ko će to.Bešliću uši vezati.magarčino stara.
situacija je lagana za objasniti. deponija bi trebala imati okolinsku dozvolu da radi, tj. da se na nju moze odlagati otpad, a ona to nema. u cijem je vlasnistvu/nadleznosti deponija, on je iskljucivi krivac za ovu situaciju.
Gradsko Vijeće Grada Mostara na 50. sjednici održanoj 27.11.2007. godine donijelo je Odluku broj: 01-02-333/07 o osnivanju javnog preduzeća za upravljanje komunalnim otpadom pod nazivom Javno preduzeće "Deponija" d.o.o. Mostar, sa sjedištem u Mostaru. Skraćeni naziv društva je J.P. "Deponija" d.o.o. Mostar, a osnivač Društva je Grad Mostar sa 100%. eto, Ljubo, znaci do tebe je sve.
Bosnjama rejon smece a Hrvatinama sektor finansija.
Odvezite smece pred kucu Covicu i Beslicu...
što je polegutio glavu.to je nešto najgore u životu kad ne možeš ići uzdignute glave.