Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zacudo da Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen to osudjuje, kad je on prvi prijetio Sanji Vlaisavljević da radi za republiku srpsku.
pa i ako radi za republiku srpsku, koga boli k.?
jadno sarajevo sta doceka da im mostarac iz kamena bude gradonacelnik.
kockOsta mu glOOvaa, ljuudiii !
Seronja stari!!!
šta čekaš... ruši... sram bilo sdp što za 7 dana vlasti u kantonu nije uveo red koji su dvije sestrinske sranjke sda i sbih sistemski rušile zadnjih 8 godina
BEHMEN OSTAVKA.
Hajmo Dostasi rusite sada gradonikakao kad situacija u Gradu nikad nije bila gora. Al vama tata Lagumdzija nije rekao da to radite,zar ne ?
Najprije bi trebao osuditi unitarističko-fashističko-reketaške snage u vlastitoj partiji, pa onda može pričati o ostalom.
I ja osuđujem Ahmiće, al\' koja fajda od toga! Pametnom je i išaret dosta, kaže tvoj \"čovjek\", gradonačelniče! I to javno!
Bile gasi taj televizor imaš prećeg posla.
Ja sam jaaaako zabrinut za dešavanja u Sarajevu.
SDP je jos jedno pokazao zasto sam se zajebao kada sam im dao glas. Fuj Lagumdzija, fuj Betmen.
centar za... šta??????
vidi mi glavuse smrdljive, bitno je da je semiha otisla i ja sad carujem,
mene stvarno čudi kako se došlo do zaključka da je izvršen napad na gđu Sanju V. i centar za kulturu djaloga. Naime, ja lično i personalno stanujem već 40 godina u zgradi gdje se nalazi taj Centar. Osim poštanskog sandučeta nikad nisam vidio dotičnu osobu da dolazi. Prostorije koje su obijene (barem ono što je pokazano na TV-u (ne izlazim vani jer sam bolestan) koristi g.X (nije bitno ime) i to je poslovni prostor i kroz prozor se vide neke sprave/mašine (u tim prostorijma je bila škola plesa). Sa druge strane zgrade (isto prikazano na TV-u) se nalaze kancelarije advokata. Prema tome, ja stvarno ne razumijem kako se došlo do zaključka da je baš gđa Sanja bila meta. Izgleda da je to inn sada (biti meta i biti ugrožen). PS sa jedne strane ulice zgrada PU Centar je udaljena 50 metara a pored prostorija u dvorištu se nalazi kafana koja je dobro posjećena, tako da nešto ne razumijem...
hahaha...a sta je sa ostalim bombama, pistoljima i nozevima? to se ne desava jel moj Bekmene?